Amestec de pâine integrală, amestec de pâine de cereale integrale, Bob's Red Mill, 567 g
Amestec de pâine integrală, fără gluten, amestec consistent de pâine integrală, fără gluten
Acest amestec a fost special dezvoltat pentru cei care au nevoie de o dietă fără gluten sau poate fi folosit de toată lumea dacă dorește. Rezultatul coacerii este o pâine umedă, aromată, care este ideală pentru sandvișuri, pâine prăjită, pesmet, pâine prăjită și alte feluri de mâncare. Alimentele din cereale integrale sunt esențiale pentru sănătatea ta. Un cereal integral include: tărâțe, endosperm și germeni. Conține multe fibre, vitamine importante, minerale și fitonutrienți. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, dar și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
Mod de aplicare:
1 3/4 cană apă 1/4 cană ulei 2 ouă 1 linguriță . oțet de mere Instrucțiuni pentru coacerea manuală Dizolvați conținutul unui plic de drojdie în 1 3/4 cană de apă caldă (43°C) și lăsați timp de 5 minute până devine spumos. Păstrați toate ingredientele la temperatura camerei. Turnați amestecul uscat într-un castron mare (de preferință folosind un mixer cu stand). Adăugați ouăle, uleiul, oțetul și amestecul de apă-drojdie. Se amestecă toate ingredientele cu mixerul la viteză mică până se omogenizează. Măriți viteza batătorului cu mixerul și bateți masa rezultată timp de 15 secunde sau până când amestecul se îngroașă ușor. Se toarnă într-o foaie de copt antiaderentă de 12x22cm bine unsă.Se netezește partea de sus a aluatului cu o spatulă umezită. Acoperiți foaia de copt cu folie de plastic și puneți-l într-un loc cald (20-25°C) pentru a lăsa aluatul să crească aproximativ 40-45 de minute sau până când aluatul ajunge la marginea foii de copt. Preîncălziți cuptorul la 190°C. Coaceți 60 - 65 de minute sau până când temperatura de la miez a pâinii ajunge la 95°C, apoi acoperiți pâinea cu folie când începe să se rumenească. Scoateți foaia de copt din cuptor și lăsați pâinea timp de 5 minute. Scoateți pâinea din tavă și răciți pe un grătar. Se răcește complet înainte de a tăia felii.
Alte ingrediente:
Hrișcă integrală, făină de fasole garbanzo, amidon de cartofi, amidon de porumb, semințe de floarea soarelui, semințe de susan, făină de cereale integrale, făină de tapioca, pudră de cacao, zahăr din varză de zahăr, făină fava, melasă uscată (melasă, maltodextrină, dioxid de siliciu) xantan, chimen, drojdie uscată activă, sare de mare (carbonat de magneziu), cereale integrale, făină de cartofi, praf de ceapă, gumă de guar, lecitină de soia.
Avertizări
Cel mai bine se păstrează la frigider sau congelat.
Compus: | |||
Portie: 35 g | |||
Porții per recipient: 16 | |||
Amestec | Pentru gatit | ||
calorii | 130 | 190 | |
calorii din grasime | treizeci | 70 | |
Pe portie | % din necesarul zilnic* | ||
Grăsime totală | 3,5 g * | 5% | 12% |
Grăsime saturată | 0 g | 0% | 5% |
grasimi nesaturate | 0 g | ||
Colesterolul | 0 mg | 0% | 9% |
Sodiu | 170 mg | 7% | opt% |
Carbohidrații totale | 23 g | opt% | opt% |
fibre dietetice | 4 g | paisprezece% | cincisprezece% |
Sahara | 3 g | ||
Proteină | 4 g | ||
Vitamina A | 0% | 2% | |
Vitamina C | 0% | 0% | |
Calciu | 2% | 6% | |
Fier | opt% | zece% | |
* Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. Aportul zilnic poate fi mai mare sau mai mic, în funcție de necesarul de calorii. |
calorii | 2.000 | 2.500 | |
Grăsime totală | Mai puțin decât | 65 g | 80 g |
Grăsime saturată | Mai puțin decât | 20 g | 25 g |
Colesterolul | Mai puțin decât | 300 mg | 300 mg |
Sodiu | Mai puțin decât | 2.400 mg | 2.400 mg |
Carbohidrații totale | 300 g | 375 g | |
Fibre alimentare | 25 g | 30 g | |
calorii pe gram |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare