Garam Masala, Simply Organic, 85 g
Garam Masala, Garam Masala
Garam Masala este un amestec de condimente obișnuit în bucătăriile din India, Pakistan, precum și din alte țări asiatice. Se foloseste singur sau cu alte condimente. Bucătarii indieni îl folosesc în primul rând pentru a aroma cărnii și păsărilor de curte și cel mai adesea îl adaugă chiar înainte de a servi mâncarea, mai degrabă decât în timpul gătitului. Rețetele de masala variază în funcție de regiune, precum și de bucătari individuali care vin cu o nouă masala pentru fiecare fel de mâncare, după cum este necesar. Există multe rețete în toată India, în funcție de gustul regional și personal. Componentele amestecului sunt prăjite și apoi combinate împreună. Un condiment indian versatil, moderat picant, Garam masala este un ingredient tradițional în mâncărurile indiene, cum ar fi tandoori, samsa, korma și dhal. Pentru mai multe informații, puteți contacta managerii site-ului Biotus.
Utilizare recomandată
Adăugați la supe și tocane. Frecați carnea și carnea de pasăre înainte de prăjire sau stropiți înainte de servire. Combinați dhal cu linte fiartă pentru o supă indiană simplă. Se amestecă cu o cantitate mică de apă până se formează o masă groasă. Se serveste ca sos pentru preparate din carne, peste si pasare. Se amestecă cu unt înmuiat sau se presară peste fasole verde, păstârnac, cartofi, morcovi sau dovleac. Adăugați în smântână sau iaurt pentru a face o baie sau presărați peste cartofi copți. Adăugați la sosurile de carne și pasăre pe bază de ceapă. Adăugați la pilaf și alte feluri de mâncare cu cereale. Pregătiți o raita indiană răcoritoare, aruncând castraveți feliați cu iaurt simplu aromat cu garam masala. Serviți cu preparate picante.
Alte ingrediente :
Cardamom bio, scorțișoară bio, cuișoare bio, chimen bio, piper negru bio, coriandru organic.
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare