Quinoa neagra, VERDE NATURAL, 350 g
Quinoa neagră
Quinoa, cunoscută și sub numele de quinoa, a fost cultivată în Anzii din America de Sud din cele mai vechi timpuri și a fost un aliment de bază pentru populația indigenă. Planta are mult calciu, are și vitamina E și câteva vitamine B. Quinoa se mândrește cu un set de aminoacizi care este comparabil ca compoziție cu laptele. Prin urmare, este atât de util pentru vegetarieni și sportivi. Printre acești aminoacizi se numără cantități mari de lizină, cistină și metionină, care sunt deficitare în cereale și leguminoase. Conține albumină proteică, care este necesară pentru ficat, inimă și pentru buna funcționare a tractului gastro-intestinal. Grăsimile de quinoa au un conținut ridicat de acid lecitinic, care este responsabil pentru funcționarea normală a sistemului nervos și a creierului și este, de asemenea, un puternic antioxidant și material de construcție pentru celulele corpului nostru. Conține fibre necesare digestiei, precum și mangan, magneziu, cupru, fier și o cantitate mare de fosfor (comparabilă cu peștele), ceea ce face din quinoa un remediu pentru multe afecțiuni (migrenă, diabet, ateroscleroză etc.). Este de menționat faptul că acest produs are mai multe tipuri, în special, cerealele sunt împărțite în trei tipuri: negre, roșii și cremă (numite adesea și „albe”), dar în afară de gust, nu diferă deloc unele de altele. . Pentru sfaturi mai detaliate, puteți contacta managerul de pe site-ul Biotus.
Aplicație:
Clătiți 1 cană de quinoa, turnați apă rece în proporție de 1 (Quinoa): 1,5 (apă). Se aduce la fierbere, se adaugă sare. Gatiti la foc mic acoperit timp de 15-20 de minute. Garnitura este gata! Potrivit și pentru salate, supe, caserole etc. Germinarea quinoa: Clătiți și înmuiați quinoa timp de 8-12 ore. Apoi clătiți bine, puneți înapoi într-un castron și acoperiți lejer cu tifon sau o farfurie. După aproximativ 12 ore, vor apărea muguri.
Conditii de depozitare:
Depozitați în zone uscate, bine ventilate, ferite de dăunători din stocurile de cereale. Evitați expunerea la lumina directă a soarelui.
Compus: | ||
Dimensiunea porției: 1/4 cană (43 g) | ||
Porții per recipient: 8 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic* | |
calorii | 377 | |
Veverițe | 16 g | * |
Grasimi | 5,6 g | * |
Carbohidrați | 55,5 g | * |
* Necesarul zilnic nu este determinat. |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare