Ulei de palmier roșu, plantă nord-americană, 240 ml
Uleiul de palmier roșu combină proprietățile alimentelor și ale medicamentelor și este foarte benefic pentru organism. Uleiul este cea mai bogată sursă de provitamina A (carotenoizi) și vitamina E, combinată cu acizi grași mono și polinesaturați și coenzima Q10, care sunt antioxidanți puternici și protejează organismul de radicalii liberi. Uleiul de palmier roșu este util pentru utilizare, deoarece reduce riscul de a dezvolta multe procese patologice în organism.
Utilizare: Una sau două linguri pe zi. Potrivit pentru utilizare pe zonele cu probleme ale pielii.
Poate fi folosit pentru fripturi, mâncăruri cu ouă, legume și carne.
Scutura bine inainte de folosire.
Alte ingrediente: ulei de cocos, ulei crud de palmier roșu (african).
Servire: 1 lingura | ||
Porții per recipient 16 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic | |
calorii | 130 | |
calorii din grasime | 130 | |
Grăsime totală | 14 g | 22% |
Grăsime saturată | 8 g | 40% |
grăsimi trans | 0 g | 0% |
Polinesaturate | 0 g | 0% |
mononesaturate | 0 g | 0% |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 0 mg | 0% |
Carbohidrații totale | 0 g | 0% |
Fibre alimentare | 0 mg | 0% |
Zahăr | 0 g | |
Proteină | 0 g | |
Vitamina | 85% | |
Vitamina C | 0% | |
Fier | 0% |
Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. | ||
| ||
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare