Orez cu drojdie roșie, Orez cu drojdie roșie, secolul XXI, 300 kb
Drojdia de orez rosie este un produs obtinut prin fermentarea orezului cu ciuperca Monascus purpureus, care ii confera culoarea rosie. Drojdie de orez roșu a făcut parte de multă vreme din dieta popoarelor din China și din Orient și este folosit în medicina tradițională chineză. Conține multe componente utile organismului, care au un efect pozitiv asupra tuturor organelor și sistemelor. Drojdia de orez roșu stimulează metabolismul și circulația sângelui, menține funcționarea normală a ficatului, rinichilor, restabilește funcția splinei și stomacului, promovează digestia și are capacitatea de a curăța sângele și vasele de sânge de toxine și toxine. Pentru sfaturi mai detaliate, puteți contacta managerul de pe site-ul Biotus
Utilizare: 2 capsule de 2 ori pe zi cu mese. Nu mai mult de 4 capsule într-o perioadă de 24 de ore.
Alte ingrediente: celuloză, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, maltodextrină, fibre de ovăz, făină de orez.
Fără adaos de zahăr, sare, conservanți sau arome artificiale.
A nu se lasa la indemana copiilor.
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
† Necesarul zilnic nu este determinat.
Mărimea porției: 2 capsule | ||
Porții: 150 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic | |
Drojdie de orez roșu (Monascus purpureus)
| 1200 mg
|
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare