Ulei de krill, ulei de krill inodor, natrol, 500 mg, 30 capsule moi
Epuizat din stoc
Uleiul de krill, aroma naturală de vanilie este o sursă unică de acizi grași omega-3 cardioprotectori care ajută la menținerea colesterolului în limite normale. Astaxantina se acumulează în macula retinei și o protejează de acțiunea celei mai agresive părți albastre a spectrului de lumină naturală, ceea ce previne deteriorarea retinei și întunecarea cristalinului. În plus, este un antioxidant puternic care previne formarea radicalilor liberi. Uleiul de krill Omega-3 conține fosfolipide și este recomandat pentru sănătatea cardiovasculară, a articulațiilor, a pielii și a creierului. De asemenea, are un efect pozitiv asupra întregului sistem musculo-scheletic. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu o selecție largă de produse, precum și să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
Mod de utilizare: 1 capsula de 1-2 ori pe zi cu mesele.
Alte ingrediente: gelatină (bovină), glicerină și apă.
Conține crustacee (krill).
Nu Contine: Lapte, oua, peste, nuci, grau, arahide, boabe de soia, drojdie, gluten, porumb, coloranti sau arome artificiale, conservanti.
Avertisment: Utilizați cu precauție dacă sunteți alergic la crustacee, dacă sunteți însărcinată sau alăptați sau dacă luați alte medicamente.
A se pastra intr-un loc uscat si racoros. A nu se lasa la indemana copiilor.
Compus | ||
Mărimea porției: 2 capsule | ||
Porții per recipient 30 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic | |
calorii | 6 kcal | |
calorii din grasime | 5 kcal | |
Acid gras | 0,5 g | unu% |
Colesterolul | 10 g | 3,33% |
Ulei de krill | 500 mg | † |
Fosfolipide | 200 mg | |
Acizi grasi omega-3 | 110 mg | † |
EPA (acid eicosapantenic) | 60 mg | † |
DHA (acid docosahexanoic) | 27,2 mg | † |
Colina | 25 mg | † |
Astaxantina | 50 mcg | † |
Acizi grași Omega 9 | 40 mg | |
Acizi grași Omega 6 | 10 mg | |
† Necesarul zilnic nu este determinat |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare