Facebook Pixel

Ulei de masaj împotriva celulitei Chiparos, Ulei împotriva celulitei, Ikarov, 125 ml

Țara producătoare: Bulgaria
asigurarea calității
Particularitati:
Organic/natural
Codul produsului: 48697
Cod de bare: 75814

Din producție

92 L
Articole noi Ikarov
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Celulita este o creștere a volumului celulelor adipoase și o încălcare a microcirculației în țesutul adipos din stratul subcutanat. Celulele adipoase încep să acumuleze grăsime cu răzbunare și să absoarbă lichidul, în timp ce încetează să-și elibereze deșeurile. Ca urmare, depozitele de grăsime devin dense și apar umflături dezgustătoare sau „coaja de portocală”. Principalele cauze ale celulitei sunt tulburările hormonale, malnutriția, stresul, lipsa activității fizice etc. Celulita poate apărea atât la persoanele supraponderale, cât și la persoanele slabe. Deși această boală este considerată mai feminină, bărbații suferă de ea nu mai puțin. Una dintre metodele de combatere a celulitei este masajul folosind produse speciale.

Ulei de masaj împotriva celulitei Chiparos, Ulei împotriva celulitei, Ikarov este conceput pentru a masa zonele cu probleme. Nu lasa o senzatie lipicioasa pe piele. Uleiurile esențiale activează microcirculația în straturile superioare ale pielii, ceea ce ajută la reducerea aspectului celulitei și previne re-formarea acesteia.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Ikarov, Ulei împotriva celulitei Chiparos, 125 ml.

Mod de utilizare: în primul rând, mișcările trebuie să fie ușoare și mângâiate - pentru a pregăti corpul. Apoi puteți masa mai tare (dar în niciun caz aspru). Ar trebui să începeți de la părțile inferioare ale corpului și să continuați în sus, masând fiecare parte a corpului mai întâi din spate și apoi din față. Direcția masajului trebuie să fie puternică în sus și slabă, mângâind în jos. Utilizați în 90 de zile de la deschidere.

Ingrediente: uleiuri de migdale si sofran; uleiuri esentiale: chiparos, lamaie, rozmarin, ienupar.

Avertismente: Numai pentru uz extern. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu utilizați dacă sunteți hipersensibil la uleiurile esențiale în timpul sarcinii.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 20 L în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.