Migdale, VERDE NATURAL, 100 g
migdale
Migdalele sunt una dintre cele mai cunoscute nuci, bogate în mulți nutrienți. Migdalele sunt o sursă bună de proteine și fibre și sunt cunoscute pentru conținutul lor ridicat de calciu, precum și pentru vitamina E. Sunt utile pentru ulcerul stomacal, tulburările de vedere, insomnie, hiperaciditate și anemie. Vitamina E, care este conținută în migdale, este foarte bine absorbită de organismul uman. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați migdale de la acest producător, ci și să vă familiarizați cu produsele altor mărci, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
reteta de lapte de migdale
Clătiți 1 cană de migdale crude și înmuiați în multă apă curată rece peste noapte. Dimineața, măcinați nucile într-un blender cu 1 pahar de apă până când apa devine albă - asemănătoare cu laptele de vacă. Apoi adăugați 2 căni de apă și puneți totul din nou în blender timp de 30-40 de secunde. Se strecoară laptele printr-o cârpă groasă de in sau tifon împăturită în 4-6 straturi. Stoarceți bine pulpa. Nu vă grăbiți să aruncați tortul, este foarte gustos și grozav ca aditiv la prepararea dulciurilor, pateurilor și salatelor. Păstrați laptele de migdale la frigider nu mai mult de 3 zile.
Alte ingrediente:
100% miez de migdale neprăjit.
Atenționări: după deschiderea ambalajului, păstrați la loc răcoros.
Compus: | ||
Portie: 30 g | ||
Porții per recipient: 5 | ||
| Pe portie | % din necesarul zilnic |
calorii | 645 |
|
Veverițe | 18,6 g | |
Grasimi | 57,7 g | |
Carbohidrați | 16 g |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare