Facebook Pixel

Set de biberoane pentru nou-născut cu curgere lentă, mai aproape de natură, Tommee Tippee, verde mentă animal, pachet de 5

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Codul produsului: 17500
Cod de bare: 22641

Din producție

999 L
Articole noi Tommee Tippee
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Compania engleză a celebrului brand „Tommee Tippee” a fost fondată în 1964 la Londra și produce produse pentru copii mici și mamele lor. Compania acorda prioritate alaptarii naturale, ingrijirii bebelusului de calitate superioara, relatiilor de familie sanatoase.Trutul nou nascutului include: 2 biberoane cu flux lent de 150 ml 2 biberoane cu flux lent de 260 ml 1 suzeta de la nastere. Forma unică a biberonului vă va permite să vă hrăniți bebelușul în 3 poziții naturale, făcând hrănirea convenabilă atât pentru dvs., cât și pentru copilul dumneavoastră. Mamelonul Closer to Nature cu supapă anti-colici este fabricat din silicon moale care se întinde și se îndoaie ca sânul unei mame în timpul alăptării, făcând alăptarea mult mai ușoară pentru bebelușul tău. Forma mamelonului este foarte asemănătoare cu forma sânului, are o formă alungită, iar acest lucru îl face mai ușor de ținut în gură. Fabricată din materiale fără BPA, suzeta este complet sigură și sigură pentru bebeluși. Suzeta universala este potrivita pentru bebelusi de la nastere pana la 6 luni, are o forma ortodontica simetrica unica, facand mult mai usor procesul de sugere a suzetei pentru un copil. Forma suzetelor este foarte asemănătoare cu forma sânului sau a mamelonului biberonului, are o formă alungită, ceea ce face mai ușor de ținut în gură.la site-ul Biotus.

Avertizări

Instrucțiuni importante și detalii de contact sunt incluse în acest pachet. Vă rugăm să citiți și să salvați pentru referințe viitoare.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 20 L în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.