Facebook Pixel

Set pentru alaptare, Tommee Tippee, 7 buc

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Codul produsului: 17489
Cod de bare: 22692

Din producție

2.099 L
Articole noi Tommee Tippee
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Setul pentru alăptare al celebrului brand englez „Tommee Tippee”, care a fost fondat în 1964 la Londra, conține toate produsele necesare mamei și bebelușului, atât de necesare atunci când alăptează. Biberoanele convenabile incluse în set vor deveni un ajutor indispensabil atunci când combinați alăptarea cu biberonul și alăptarea naturală.
Trusa de alăptare Tommee Tippee include: 1 pompă manuală de sân 10 recipiente pentru depozitarea laptelui matern 1 adaptor pentru pompă de sân 1 capac pentru biberon 10 tampoane pentru sutien 1 biberon de 150 ml cu tetina de la 0 luni și supapă anti-colici care exprimă laptele matern și tot ce aveți nevoie pentru a hrăni bebelusul tau. Pompa de sân cu o pâlnie flexibilă din silicon vă permite să stimulați în mod natural fluxul de lapte prin masarea delicată a sânului. Vacuumul necesar va fi asigurat de diafragmă, iar mânerul ergonomic este responsabil de intensitatea pompării în sine. Design-ul produsului nu contine multe detalii exagerat de complexe, asa ca este foarte usor de demontat si spalat pompa de san.Pentru sfaturi mai detaliate, puteti contacta managerul de pe site-ul Biotus.

Compus:

Pompă manuală de sân - polipropilenă, TPE și silicon.Sticlă de 150 ml și tetina cu curgere lent - polipropilenă și silicon.Capac pentru biberon - polipropilenă. Recipiente de depozitare a laptelui matern - LLDPE Garnituri de unică folosință - hârtie, celuloză, polimer super absorbant și polietilenă. Suzete - silicon si polipropilena.Adaptor pompa de san – polipropilena.

Avertizări

Instrucțiuni importante și detalii de contact sunt incluse în acest pachet. Vă rugăm să citiți și să salvați pentru referințe viitoare.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 20 L în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.