Naut, VERDE NATURAL, 400 g
Nautul este una dintre cele mai populare si delicioase fasole din Orientul Mijlociu si India. Nautul (fasolea garbanzo) este o sursa buna de fibre, proteine si fier. Consumul de fasole garbanzo din cereale integrale într-o dietă vegetariană vă poate oferi o proteină care este comparabilă cu carnea sau produsele lactate. Făina făcută din aceste fasole gustoase adaugă o aromă dulce și bogată produselor de copt. Nautul este popular in bucataria din Orientul Mijlociu si indian si este, de asemenea, un ingredient excelent pentru produsele de copt fara gluten. Făina de fasole Garbanzo este bună pentru adăugarea în prăjituri sau pâine (până la 25%). Poate fi folosit și pentru a îngroșa supe, sosuri sau sosuri. Aceste fasole cremoase rotunde, de formă neregulată, au o textură fermă și o aromă blândă de nucă. Își păstrează forma chiar și după gătire.
Nautul este un adaos excelent la caserole, salate si supe, deoarece este bogat in proteine si fibre fara grasimi. Mazărea de oaie prăjită este o gustare fantastică și sănătoasă. Se amestecă cu puțin ulei de măsline, se stropește cu sare și piper, apoi se coace la cuptor până devine crocant.
Dietele bogate în cereale integrale și alte alimente vegetale care au un conținut scăzut de grăsimi, grăsimi saturate și colesterol pot reduce riscul de boli de inimă și anumite tipuri de cancer. Pentru sfaturi mai detaliate, puteți contacta managerul de pe site-ul Biotus.
Cum se utilizează:
Clătiți fasolea și înmuiați-o în apă rece peste noapte (3-4 căni de apă la 1 cană de fasole). Dimineața, scurgeți apa, clătiți, adăugați apă rece și puneți pe foc. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 1-2 ore
Nautul (naut) este in perfecta armonie cu diferite tipuri de carne din supe groase: shurpa uzbeca, porumbei azerbagii, tocanita de naut toscan. Nautul poate fi folosit pentru a face falafel (chiftele mici, chiftelutele sau chiftele din piure de naut cu diverse umpluturi), precum si o varietate de paste si pateuri. Ei fac chiar și un fel de brânză de tofu din ea. Piureul de năut sau pur și simplu mazărea fiartă sau prăjită sunt o garnitură grozavă.
Alte ingrediente:
100% naut
Fasolea, mazărea și lintea sunt produse agricole naturale. Sunt posibile incluziuni străine. Clătiți bine înainte de utilizare.
Compus: | ||
Dimensiunea porției: 1/4 cană (50 g) | ||
Porții per recipient: 14 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic* | |
calorii | 356 | |
Proteină | 26 g | |
Grasimi | 3,2 g | |
Carbohidrați | 57 g |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare