Nucă de caju (nucă indiană), VERDE NATURAL, 100 g
Nucă de caju (nucă indiană)
Nucile de caju sunt nuci nobile care au un gust placut cu un postgust usor, dulce bine marcat si o aroma delicata de nuca. Nucile de caju sunt folosite în gătit ca o gustare independentă, se joacă perfect cu gustul în salate, feluri întâi și secunde, sosuri și produse de cofetărie. Nucile caju conțin o cantitate mare de fosfor, 50 g din aceste nuci pe zi, iar tu vei compensa deficiența. Beneficii: - Inlatura bacteriile care distrug smaltul dintilor; - Folosit în prevenirea bolilor de piele care sunt asociate cu tulburări metabolice. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați și să vă familiarizați cu produsele, ci și să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
Reteta de dulciuri vegane din caju: Curmale fara samburi 10 buc, caise uscate 10 buc, caju 40 g, migdale 40 g, miere 2 linguri, zeama de lamaie 2 linguri si cacao 2 linguri se amesteca intr-un blender pana se omogenizeaza. Se rulează în bile și se rulează într-un amestec de cacao (2 linguri) și nucă de cocos (2 linguri). Dati la frigider aproximativ 40 de minute inainte de servire.
Alte ingrediente:
Caju organice.
Atentie: dupa deschiderea ambalajului se pastreaza la loc uscat si racoros. Fabricat într-o unitate care procesează o varietate de alune.
Compus: | ||
Marimea portiei: 28 g | ||
Porții per recipient: 8 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic* | |
calorii | 600 | |
Veverițe | 18.5 | |
Grasimi | 48,5 g | |
Carbohidrați | 22,5 g |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare