Facebook Pixel

Crema de albire de fata (Panda`s Dream White Magic Cream), Tony Moly, 50 g

Țara producătoare: Coreea de Sud
asigurarea calității
Codul produsului: 17327
Cod de bare: 8806358511654

Din producție

347 L
Articole noi Tony Moly
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Această cremă de față îți va lumina, albi și hidrata intens pielea în mod ideal. Un instrument indispensabil pentru tenul tern sau pigmentat cu un ton neuniform, are un efect excelent asupra pistruilor și petelor de vârstă.
Această cremă hidratantă este ideală ca bază pentru machiaj, precum și ca BB cream. Această cremă miraculoasă va face pielea albă ca zăpada, proaspătă și curată. Uniformizează perfect tonul, ascunde imperfecțiunile pielii sub formă de pigmentare, urme de acnee, iar o concentrație mare de niacinamidă va avea un efect de strălucire pronunțat. Utilizați ca produs de sine stătător pentru a albi pielea și pentru a crea un ton rafinat, clar al pielii. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, dar și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri. Folosește-l ca bază de machiaj pentru a lumina tonurile tenului obosit și plictisitor. Amestecați cu BB cream și jucați-vă cu tonul și accentele.

Aplicație:

Aplicați pe față, gât sau mâini după curățare. Utilizați de două până la trei ori pe zi, poate fi folosit ca bază de machiaj. Modificările sunt vizibile după 3-4 săptămâni. Evitați contactul cu ochii și expunerea la soare.

Compus:

Apă, glicerină, butilen glicol, colagen hidrolizat, alcool, ciclopentasiloxan, dimeticonă, extract de fructe de baobab, extract de baobab hidrolizat, copolimer de amoniu, etilhexilglicerină, gumă xantan, carbomer, polisorbat 20, ulei de polisiliciobutyle, disolutorie, hidrocarbură, dioxid de carbon EDTA, fenoxietanol, aromă.

Avertizări

Atenție: Evitați contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor. Dacă apare iritație, roșeață sau disconfort, întrerupeți utilizarea și consultați un medic.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 20 L în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.