Facebook Pixel

Suport pentru zahăr din sânge (Genoma Nutritionals, Glycoscia), D'adamo, 60 de capsule

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Codul produsului: 17412
Cod de bare: 858394000393

Din producție

1.050 L
Articole noi D'adamo
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Sângele este țesutul conjunctiv al corpului, care are o structură mobilă lichidă, merge într-un cerc vicios și transportă nutrienți către toate organele și sistemele, conectându-le într-un singur organism. Este format din plasmă și celule sanguine (leucocite, eritrocite și trombocite). Există conceptul de „grup de sânge”, care a început să fie studiat în cele mai vechi timpuri. Dar unul dintre primii oameni de știință care a descris mai detaliat și a prezentat o teorie despre originea grupelor de sânge a fost cercetătorul polonez Ludwig Hirstsfeld. El a sugerat că oamenii antici din toate rasele aveau o singură grupă de sânge - primul 0 (I). Asociând acest lucru cu faptul că în acele vremuri toți oamenii erau mâncători de carne (deoarece obțineau hrană vânând animale sălbatice), adică principalul (dacă nu singurul) produs din dieta lor era carnea crudă. Tractul lor digestiv a fost perfect adaptat pentru a procesa doar proteine animale. Acest lucru este evidențiat și de faptul că la oamenii moderni cu prima grupă de sânge 0 (I), aciditatea sucului gastric este mai mare decât la alți reprezentanți. Dar odată cu creșterea populației planetei, extinderea și răspândirea pe un teritoriu mai mare, oamenii au trecut treptat la alte modalități de obținere a hranei: pescuit, culegere (cules de fructe de pădure, ciuperci etc.). Deci, treptat, proteinele vegetale au devenit principala sursă de energie. În acest timp, au apărut și noi tipuri de sânge. Astfel, în lumea modernă există 4 grupe sanguine: α și β - prima (0); A și β - secundă (A); B și α - a treia (B); A și B sunt al patrulea (AB). α și β sunt aglutinine găsite în plasma umană, în timp ce A și B sunt aglutinogeni din celulele roșii din sânge. Pe baza acestui fapt, unele produse sunt mai potrivite pentru o persoană cu o anumită grupă de sânge, iar altele sunt contraindicate. Dar, cu toate acestea, persoanele cu toate tipurile de sânge suferă foarte des de tulburări asociate cu creșterea zahărului din sânge, iar acest lucru este plin de consecințe grave. Puteți găsi acest lucru și multe alte produse utile pe site-ul Biotus.

Alte ingrediente: celuloză vegetală, citrat de magneziu, L-leucină, dioxid de siliciu.

Fără: zahăr, sare, gluten, grâu, drojdie, porumb, soia, ouă, conservanți, coloranți, arome și fără ingrediente artificiale. Produs 100% vegetarian.

Avertismente: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de copii. Supradozajul accidental de produse care conțin fier este principala cauză a otrăvirii fatale la copiii sub 6 ani. Nu lăsați acest produs la îndemâna copiilor. În caz de supradozaj, consultați un medic.

Compus
Mărimea porției:   1 capsula
 

Cantitate

pe portie

% zilnic

nevoie

scoarță de rădăcină de salacia 300 mg *
salvie roșie cu rizom 75 mg *
Quercetină 50 mg *
Ciupercă Maitake (vultur creț) 50 mg *
Trans-resveratrol (din rădăcină de hrișcă) 50 mg *
* Necesarul zilnic nu este determinat.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 20 L în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.