Gluten de grâu, mori cu vârf de săgeată, 283 g
Recomandări de utilizare:
Majoritatea rețetelor coapte cu drojdie necesită următoarea cantitate de gluten per cană de făină:
1,5 linguriță pe pahar de făină pentru prepararea pâinii cu tărâțe 1 linguriță. pe pahar de făină pentru pâinea de grâu
Glutenul trebuie amestecat bine sau cernut împreună cu făina. (La determinarea cantității în greutate - adăugați 2-3% gluten în greutate din făină). Cantitatea de gluten depinde de rezultatul dorit și de densitatea făinii. Pâinele cu multe tărâțe, nuci, stafide, semințe și pâine fără grâu necesită gluten suplimentar. Pâinele făcute în principal din făină premium nealbită trebuie să aibă mai puțin gluten adăugat.
Alte ingrediente: gluten de grau.
Avertismente: A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Fapte suplimentare:
Dimensiunea porției: 1 lingură. lingura (9 g) | ||
Porții per recipient: aproximativ 31 | ||
Compoziție pe o porție | % Zilnic norme ** | |
calorii | 35 | |
calorii din grasime | 0 | |
Grăsime totală | 0 g | 0% |
Grăsimi saturate | 0 g | 0% |
Grăsimile trans | 0 g | |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 0 mg | 0% |
Potasiu | 5 mg | 5% |
Carbohidrații totale | 3 g | unu% |
Fibre alimentare | 0 g | 0% |
Zahăr | 0 g | |
Proteină | 5 g | |
Vitamina A | 0% | |
Vitamina C | 0% | |
Calciu | 0% | |
Fier | 2% | |
** Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2.000 de calorii. | ||
Calorii: | 2000 | 2500 |
Grăsime totală mai puțină | 65 g | 80 g |
a stat mai putin gras | 20 g | 25 g |
Colesterol mai mic | 300 mg | 300 mg |
Mai puțin sodiu | 2400 mg | 2400 mg |
Potasiu | 3500 mg | 3500 mg |
Carbohidrații totale | 300 g | 375 g |
Fibre alimentare | 25 g | 30 g |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare