Facebook Pixel

Cremă de protecție solară, pentru sport SPF 30 + protecție solară, Blue Lizard Australian Sunscreen, 148 ml

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Codul produsului: 17268
Cod de bare: 600027000788

Din producție

713 L
Articole noi Blue Lizard Australian Sunscreen
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Fabricat din ingrediente 100% naturale. Protecție solară organică. Rezistent la apă (80 minute).
Are un spectru larg SPF 30. Făcut doar pentru tine! Oferă-ți un scut de mediu 100% natural care te va proteja de razele dăunătoare și poluanții precum smogul, praful și soarele. Loțiune pentru arsuri solare, oferă protecție fiabilă împotriva radiațiilor ultraviolete dăunătoare. Instrumentul acționează ca un scut, reflectând razele soarelui. Aplică-l pe față și pe gât și poți merge în siguranță la plajă sau la plimbare, știind că pielea va fi sănătoasă. Rezistent la apă (80 minute). Această cremă are un spectru larg de acțiune.Protecție solară minerală uimitor de blândă cu hidratare pe bază de plante.Cremă solară de înaltă protecție pentru piele sensibilă SPF 30, ideală pentru vacanțele de vară. Are un miros placut. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, dar și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Aplicație:

Se aplica cu 15 minute inainte de expunerea la soare.Reaplica: la 80 de minute dupa inot sau cand transpirati, imediat dupa spalare cu prosopul, cel putin la fiecare 2 ore.Masuri de protectie solara. Petrecerea timpului la soare crește riscul de cancer de piele și de îmbătrânire prematură a pielii. Pentru a reduce riscul, utilizați în mod regulat o protecție solară cu spectru larg SPF 15 sau mai mare în combinație cu alte măsuri de protecție solară, inclusiv: limitați expunerea la soare, în special între orele 10:00 și 14:00, purtați o cămașă cu mânecă lungă, pantaloni, pălărie și ochelari de soare.Copii sub 6 luni: consultați un medic.

Compus:

Avertizări

Doar pentru uz extern.

Evitați contactul cu ochii când utilizați acest produs.În caz de contact, solicitați sfatul medicului.A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă este înghițit, sunați la un Centru de Control al Otrăvirii. A se păstra departe de temperaturi ridicate și de lumina directă a soarelui.

 

Compus

Ingrediente active

Ţintă
Octinoxat 7,5% Cremă de protecție solară
Octocrelen 2% Cremă de protecție solară
Oxibenzonă 3% Cremă de protecție solară
oxid de zinc 6% Cremă de protecție solară
Ingrediente inactive: ceară de albine, benzoat de alchil C12-15, cetil dimeticonă, cetil dimeticonă copoliol, diazolidinil uree, EDTA disodic, etilhexil palmitat, etilhexil stearat, etil paraben, aromă, hexil laurat, hidrogenat, parabenilat, hidrogenat, methylhexyl laurat , Ulei de ricin hidrogenat PEG-7, izostearat de poligliceril-4, propilenglicol, propilparaben, apă purificată, oleat de sorbitan, acid stearic, acetat de tocoferol (vitamina E), silice, dimeticonă, vinilpirolidonă, copolimer hexadecen.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 20 L în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.