Supa miso (bio), Edward & Sons, 7 portii, 7,2 g fiecare
Pasta de miso poate fi folosită ca conservant pentru peștele crud (peștele poate rezista până la o săptămână după amestecarea cu miso). Este folosit pentru a face sos picant pentru legume proaspete, sosuri. Miso este adăugat la o supă făcută din pește, crustacee, alge marine și legume. Acest fel de mâncare de sezon conține o abundență de vitamina C, caroten și fibre. Pasta de miso este bogată în proteine, conține lecitină, acid glutamic, vitamine B și multe microorganisme care favorizează digestia și reglează funcția intestinală.
Metoda de gătit: adăugați conținutul unui plic la 200 g de apă fierbinte. Se amestecă. Bucurați-vă!
Sugestie: Când pregătiți acasă, puteți folosi apă rămasă din legumele fierte la abur pentru un plus de aromă și conținut de nutrienți.
Alte ingrediente: miso organic liofilizat (soia organică, orez organic cultivat, sare de mare) tofu organic liofilizat (apă, soia organică, sulfat de calciu, clorură de magneziu, praf de ceapă organică, extract de drojdie, ceapă organică, ciuperci, pudră de ciuperci) , patrunjel bio, ceapa verde.
Această supă conține 68% sodiu pe porție decât media mărcilor de top de supă instant miso.
Dacă aveți sensibilitate la oricare dintre ingredientele acestui produs, vă rugăm să vă asigurați că acest produs este în conformitate cu recomandările dumneavoastră alimentare.
Dimensiunea porției: 1 plic (7,2 g) | ||
Porții per recipient: 4 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic* | |
calorii | 25 | |
calorii din grasime | 5 | |
Grăsime totală | 1 g | unu% |
Grăsime saturată | 0 g | 0% |
Grăsimile trans | 0 g | |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 270 mg | unsprezece% |
Carbohidrații totale | 3 g | unu% |
Fibre alimentare | <1 g | 3% |
Zaharuri | <1 g | |
Proteină | 2 g | |
Vitamina A | 2% | |
Vitamina C | 2% | |
Calciu | 2% | |
Fier | patru% | |
* Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare