Colagen de gelatină porcină, Great Lakes Gelatin Co., 454 g
Gelatina de porc, colagen comun, fara aroma, Great Lakes Gelatin Co. Hidrolizatul de gelatină este perfect absorbit, hrănește și întărește cartilajul și ligamentele articulare. Gelatina este o proteină purificată obținută prin hidroliza selectivă a colagenului din piele, țesut conjunctiv și/sau oase de animale. Gelatina este o sursă excelentă de proteine care nu poate fi obținută din copite, coarne și părți necolagene ale vertebratelor. Nu există surse vegetale de gelatină. Gelatina de porc, colagen pentru articulații, fără arome, gelatină de porc, îngrijire articulațiilor cu colagen, fără arome, Great Lakes Gelatin Co. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați și să vă familiarizați cu produsele, ci și să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
Recomandări de utilizare:
Doza zilnică recomandată este de două lingurițe de produs. Luați o lingură înainte sau în timpul micului dejun și una înainte sau în timpul cinei. Pentru a suprima foamea, luați gelatină înainte de mese. Metoda 1 Adăugați o linguriță de produs într-un pahar de suc sau altă băutură preferată. Se amestecă timp de un minut înainte de a bea.
Metoda 2 Adăugați o lingură în apă rece, după 1 minut adăugați lichid fierbinte și amestecați până se dizolvă.
Metoda 3 Adăugați o linguriță de produs într-un bol cu musli rece sau fierbinte și amestecați până când produsul este complet dizolvat. O linguriță de produs gelifică aproximativ o jumătate de litru de lichid.
Alte ingrediente:
gelatina
Avertizări:
A nu se păstra la frigider.
Compus | ||
Marimea portiei: 12 g | ||
Porții per recipient: aproximativ 38 | ||
Suma pe servire | % din necesarul zilnic | |
calorii | 43 | |
Sodiu | 12 mg | unu% |
Proteină | 11 g | |
gelatina | 12 g | ** |
*Valoarea zilnică procentuală se bazează pe o dietă de 2.000 de calorii.** Valoarea zilnică nu a fost determinată. | ||
Analiza generala | ||
Proteină | 88-92% | |
a inflori | 225 g | |
Vâscozitatea mPa | 34-40 | |
pH | 4,1-5,5 | |
Umiditate | <12% | |
Frasin | <2% | |
Sodiu | 100 mg / 100 g | |
Carbohidrați | 0% | |
Gras | 0% | |
Metale grele | <0,005% | |
calorii pe gram | 103,0 | |
Conținutul tipic de aminoacizi | ||
(%) | (Mg) | |
Alanina | 11.0 | +1210 |
Arginina | 9.3 | +1023 |
Acid aspartic | 6.7 | 737 |
cistina | 0,1 | unsprezece |
Acid glutamic | 11.4 | 1254 |
Glicina | 29,0 | 3190 |
Histidină | 1.0 | 110 |
Hidroxiprolina | 14.5 | 1595 |
Hidroxilizină | 1.2 | 132 |
Isoleucina | 1.8 | 198 |
leucina | 3.4 | 374 |
Lizina | 4.6 | 506 |
Metionină | 1.0 | 110 |
Fenilalanină | 2.6 | 286 |
Proline | +17,6 | 1936 |
Senin | 3.8 | 418 |
Treonina | 2.2 | 242 |
triptofan | 0 | 0 |
tirozină | 1.0 | 110 |
Valină | 3.3 | 363 |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare