Proteine din zer (ciocolată), factori naturali, 340 g
Epuizat din stoc
Proteina din zer este un concentrat de proteine globulare care sunt obținute din zer, în special, în producția de brânză. Deoarece acest tip de proteine este fabricat din produse lactate naturale, a devenit o sursă aproape indispensabilă de proteine și aminoacizi pentru culturisti. Datorită capacității unice a aminoacizilor acestei proteine de a produce energie, aceasta a devenit o sursă indispensabilă de energie pentru întregul organism, mai ales în timpul efortului fizic. În plus, proteina din zer este o sursă de cisteină și metionină (stabilizarea ADN-ului în timpul diviziunii), arginină și lizină (creștere a greutății corporale), calciu și glutamină (îmbunătățirea sistemului imunitar). Pentru sfaturi mai detaliate, puteți contacta managerul de pe site-ul Biotus.
Factori naturali, factori din zer, proteină din zer 100% naturală, aromă naturală de ciocolată dublă
Mod de utilizare: ca cocktail: se amestecă 22 g (1 lingură) de pulbere cu 180 ml apă, se agită într-un shaker. A se consuma de 1-3 ori pe zi.
Alte ingrediente: îndulcitor natural de ciocolată, soia.
Nu contine: conservanti artificiali, indulcitori, coloranti, grau, drojdie, zahar.
Avertisment: A se pastra intr-un recipient bine inchis, intr-un loc racoros, uscat, la indemana copiilor. Nu utilizați dacă sigiliul de siguranță este rupt sau lipsește.
Porție : 22 g | ||
Porții: 15 | ||
unu portii | % din zi are nevoie | |
calorii | 80 | |
calorii din grasime | zece | |
Grăsime totală | 1 g | 2% |
Grăsimi saturate | 0,5 g | 3% |
Colesterolul | 45 mg | cincisprezece% |
Carbohidrații totale | 2 g | unu% ‡ |
Zahăr | <1 g | † |
Proteină | 16 g | 32% |
Calciu | 90 mg | opt% |
Fosfor | 85 mg | opt% |
Magneziu | 20 mg | patru% |
Sodiu | 50 mg | 2% |
Concentrat de proteine din zer, izolat de lapte (microfiltrat, nenaturat) | 20 mg | † |
Enzimă amestecată | 42 mg | † |
Bromelaină | 28 mg | † |
Enzimă pulbere (protează, papaină, lipază) | 14 mg | † |
frunze de stevia (pulbere) | 44 mg | † |
† Necesarul zilnic nu este determinat. | ||
Microfracții de proteine din zer | ||
Beta lactoglobulina | 32% | |
Alfa lactalbumină | unsprezece% | |
Glicomacropeptide | 6% | |
Imunoglobulina | 1,9% | |
Albumină | unsprezece% | |
lactoferină | 1,6% | |
Aminoacizi per porție: | ||
alanina | 0,6 g | |
arginină | 0,3 g | |
acid aspartic | 1,4 g | |
cistina | 0,3 g | |
acid glutamic | 2,0 g | |
glicina | 0,2 g | |
histidină | 0,2 g | |
izoleucina | 0,7 g | |
leucina | 1,4 g | |
lizina | 1,1 g | |
metionină | 0,2 g | |
Fenilalanină | 0,4 g | |
prolina | 0,7 g | |
serină | 0,6 g | |
treonina | 0,8 g | |
triptofan | 0,2 g | |
tirozină | 0,4 g | |
valină | 0,6 g |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare