Proteine din zer, factori naturali, vanilie, 907 g
Proteina din zer este un concentrat de proteine globulare care sunt obținute din zer, în special, în producția de brânză. Deoarece acest tip de proteine este fabricat din produse lactate naturale, a devenit o sursă aproape indispensabilă de proteine și aminoacizi pentru culturisti. Datorită capacității unice a aminoacizilor acestei proteine de a produce energie, aceasta a devenit o sursă indispensabilă de energie pentru întregul organism, mai ales în timpul efortului fizic. În plus, proteina din zer este o sursă de cisteină și metionină (stabilizarea ADN-ului în timpul diviziunii), arginină și lizină (creștere a greutății corporale), calciu și glutamină (îmbunătățirea sistemului imunitar). Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
Factori naturali, factori din zer, proteină din zer 100% naturală, aromă naturală de vanilie franceză
Mod de utilizare: ca cocktail: se amestecă 26 g (1 lingură) de pulbere cu 180 ml apă, se agită într-un shaker. A se consuma de 1-3 ori pe zi.
Alte ingrediente: aromă de vanilie franceză, gumă guar, soia.
Nu contine: conservanti artificiali, indulcitori, coloranti, grau, drojdie, zahar.
Avertisment: A se pastra intr-un recipient bine inchis, intr-un loc racoros, uscat, la indemana copiilor. Nu utilizați dacă sigiliul de siguranță este rupt sau lipsește.
Dimensiunea porției : 1 lingură 26 g | ||
Porții: 34 | ||
unu portii | % din zi are nevoie | |
calorii | 100 | |
Grăsime totală | 2 g | 3% |
Grăsimi saturate | 1,5 g | opt% |
Colesterolul | 55 mg | optsprezece% |
Carbohidrații totale | 2 g | unu% ‡ |
Fibre alimentare | 1 g | patru% |
Zahăr | 1 g | † |
Proteină | 18 g | 36% |
Vitamina C | 110 mg | 122% |
Calciu | 115 mg | 9% |
Fier | 0,4 mg | 2% |
Fosfor | 105 mg | opt% |
Magneziu | 15 mg | patru% |
Sodiu | 50 mg | 2% |
Potasiu | 105 mg | 2% |
Concentrat de proteine din zer, izolat de lapte (microfiltrat, nenaturat) | 24,5 g | † |
Amestec de enzime Bomelaină (Ananas comosus) (tulpină de ananas), protează (Aspergillus niger) (întreg), Amilază (Aspergillus oryzae) (întreg), lipază (Rhizopus oryzae) (întreg), papaină (Carica papaya) (fructe) | 70 mg | † |
frunze de stevia (pulbere) | 49 mg | † |
† Necesarul zilnic nu este determinat. | ||
Microfracții de proteine din zer | ||
Beta lactoglobulina | 35% | |
Alfa lactalbumină | unsprezece% | |
Glicomacropeptide | paisprezece% | |
Imunoglobulina | patru% | |
Albumină | 3% | |
lactoferină | 0,5% | |
Aminoacizi per porție: | ||
alanina | 1,0 g | |
arginină | 0,5 g | |
acid aspartic | 2,1 g | |
cistina | 0,4 g | |
acid glutamic | 3,3 g | |
glicina | 0,4 g | |
histidină | 0,4 g | |
izoleucina | 1,2 g | |
leucina | 2,0 g | |
lizina | 1,8 g | |
metionină | 0,4 g | |
Fenilalanină | 0,6 g | |
prolina | 1,2 g | |
serină | 1,0 g | |
treonina | 1,3 g | |
triptofan | 0,3 g | |
tirozină | 0,6 g | |
valină | 1,1 g |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare