Amidon (Tapioca), Tapioca, Bob's Red Mill, 680 g
Amidonul de tapioca (cassava) este făcut din rădăcina cărnoasă cultivată tropical de manioc sau tapioca. Amidonul hrănitor este extras din manioc și turnat în „perle”. Micile perle de tapioca nu contin sulfiti sau alti aditivi. Perlele de tapioca sunt aproape lipsite de gust de la sine, dar absorb aroma produsului la care sunt adăugate. Poate fi folosit în deserturi și băuturi îndulcite și ca agent de îngroșare în budinci, plăcinte și jeleuri. Americanilor le place să-l folosească pentru a face budinci, puteți adăuga ciocolată sau fructe. Tapioca este folosită și în băuturi și preparate sărate (supe și găluște). Puteți afla mai multe despre acest lucru, precum și multe alte produse utile pentru sănătatea adulților și a copiilor, pe site-ul Biotus.
Bob's Red Mill, Tapioca Mică Perlă
Metoda de gatire:
Cel mai bine este să se păstreze la frigider sau să se înghețe.
Budinca clasică de tapioca de modă veche: 1/3 cană tapioca perla; 3/4 cană apă; 2 1/4 cani 2% lapte; 1/4 lingurita sare; 2 ouă, 1/2 cană zahăr, 1/2 linguriță vanilie.
Înmuiați perle mici de tapioca în apă timp de 30 de minute. Nu scurgeți tapioca după înmuiere. Adăugați laptele, sarea, 1/4 cană zahăr și gălbenușurile de ou bătute ușor la tapioca și amestecați la foc mediu până la fierbere. Gatiti la foc mic neacoperit timp de 10-15 minute. Amestecați frecvent. Bate albușurile spumă cu zahărul, amestecă aproximativ 3/4 de cană de tapioca fierbinte cu albușuri, apoi pliază ușor amestecul înapoi în cratiță. Se amestecă la foc mic timp de 3 minute. Se răcește 15 minute, apoi se adaugă vanilie. Serviți cald sau rece, simplu sau cu nucșoară sau nucă de cocos. 3 1/2 cani.
Fructe de tapioca. Pregătiți budinca de tapioca conform instrucțiunilor din rețetă. Îndoiți 2/3 cană de fructe proaspete sau uscate tăiate mărunt în tapioca înainte de a adăuga albușurile spumă.
Tapioca de ciocolată. Pregătiți budinca de tapioca conform instrucțiunilor din rețetă. Adăugați 2 linguri. pudră de cacao neîndulcită amestecată cu 2 linguri. l.se toarnă zahăr înainte de a adăuga albușuri.
Alte ingrediente: amidon de tapioca.
Compus: | ||
Dimensiunea porției: 1 lingură (11 g) | ||
Porții per recipient: 62 | ||
Porții per recipient | % din necesarul zilnic* | |
calorii | 40 | |
calorii din grasime | 0 | |
Grăsime totală | 0 g | 0% |
Grăsime saturată | 0 g | 0% |
Grăsimile trans | 0 g | |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
sodiu | 0 mg | 0% |
Carbohidrații totale | 10 g | 3% |
Fibre alimentare | 0 g | 0% |
Zahăr | 0 g | |
Proteină | 0 g | |
Vitamina A | 0% | |
Vitamina C | 0% | |
calciu | 0% | |
Fier | 0% | |
* Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. Alocația zilnică poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de necesarul de calorii. |
Calorii: | 2.000 | 2.500 | |
Grăsime totală | Mai puțin decât | 65 g | 80 g |
Gras | Mai puțin decât | 20 g | 25 g |
Colesterolul | Mai puțin decât | 300 mg | 300 mg |
Sodiu | Mai puțin decât | 2400 mg | 2400 mg |
Carbohidrații totale | 300 g | 375 g | |
Fibre alimentare | 25 g | 30 g |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare