Alge marine Pacific Nori, Pacific Nori, Great Eastern Sun, 10 foi, 25 g
Alge marine organice Pacific Nori, Great Eastern Sun, Emerald Cove, Pacific Nori organic
Alga marina organică Pacific nori este deja prăjită, gata de folosit foi pentru sushi, bile de orez. De asemenea, sunt folosite sub formă de felii subțiri ca garnitură, supă, salată, pâine și preparate cu paste. Nori este mai dulce decât toate legumele de mare, are o aromă complexă, delicată și un gust unic. Sunt considerate un produs de calitate premium și se găsesc adesea în magazinele gourmet. Nori are un conținut scăzut de sodiu și este o sursă bună de vitamine A, B1, B2, B12 și D. Nori conține minerale: iod, calciu, fier, fosfor. Odată cu utilizarea constantă a nori, sistemul imunitar este întărit, nivelul de colesterol din sânge scade. În mod tradițional, legumele de mare japoneze reprezintă cele mai pure, mai hrănitoare și delicioase legume de mare din lume. Pentru sfaturi mai detaliate, puteți contacta managerul de pe site-ul Biotus.
Recomandări de utilizare
Conuri de nori umplute 2 foi de nori 1 cană de orez brun bio fiert ½ cană de nasturel tocat ½ cană de morcovi mărunțiți 4 linguri de susan uscate 1 lingură. l. suc de lamaie 1 lingura de mustar Se umple fiecare con cu amestec, se orneaza cu o crenguta de nasturel.
Alte ingrediente:
Avertizări:
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Compus: | ||
1 foaie (2,5 g) | ||
Porții per recipient: 10 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic | |
calorii | 10 g | |
calorii din grasime | 0 g | |
Grăsime totală | 0 g | 0% |
Grăsimi saturate | 0 g | 0% |
Grăsimile trans | 0 g | |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 0 mg | 0% |
Potasiu | 55 mg | 2% |
Carbohidrații totale | 1 g | 0% |
Fibre alimentare | 0 g | 0% |
Zaharuri | 0 g | |
Proteină | 1 g | 2% |
Vitamina A | opt% | |
Vitamina C | patru% | |
Calciu | 0% | |
Fier | 2% | |
Vitamina B1 | 2% | |
Vitamina B2 | 6% | |
Fosfor | 2% | |
* Valoarea zilnică procentuală se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. Valorile tale zilnice pot fi mai mari sau mai mici, în funcție de necesarul de calorii: | ||
calorii | 2000 | 2500 |
Grăsime totală mai puțină | 65 g | 80 g |
Grasimi saturate mai putine | 20 g | 25 g |
Colesterolul | 300 mg | 300 mg |
Mai puțin sodiu | 2400 mg | 2400 mg |
Carbohidrații totale | 300 g | 375 g |
Fibre alimentare | 25 g | 30 g |
Calorii pe gram: | ||
Grasimi: 9 · · | Carbohidrații 4 | Veverite 4 |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare