Zahăr spumant din trestie, Bob's Red Mill, 793 g
Sparkling Sugar este un îndulcitor sănătos făcut din trestie de zahăr de calitate superioară . Cristalele aurii sunt lustruite până la un luciu ridicat și pot fi presărate pe brioșe, brioșe, plăcinte și prăjituri pentru o strălucire, dulceață și crocant. Pentru a crea cristale de zahăr spumante colorate, zahărul este amestecat cu câteva picături de colorant alimentar. Zahărul brut are aspectul unor cristale cu granule grosiere, de culoarea chihlimbarului. Zahărul se face prin prelucrarea sucului din trestia de zahăr și evaporarea lent a apei din acesta. Acest proces duce la cristalizarea lui. Pentru a finaliza procesul de uscare, cristalele sunt apoi centrifugate în turbine sau o centrifugă. O mare parte din melasă este îndepărtată cu abur sau apă. Culoarea cristalelor sale mari uscate și libere este de la auriu deschis la maro. Metoda de producție a zahărului din trestie îl face potrivit pentru vegani, deoarece zahărul nu conține produse de origine animală. Zahărul conține: calciu, magneziu, fosfor, sodiu în cantități mici. În gătit, zahărul din trestie este folosit la copt și la gătit diverse feluri de mâncare, dar trebuie luată în considerare umiditatea sa ridicată. Producătorii recomandă depozitarea acestuia într-un recipient etanș, într-un loc răcoros și întunecat. Pe site-ul Biotus, nu numai că îl puteți cumpăra, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
Cum se utilizează:
Biscuiți cu lămâie: 2 ¼ căni de făină universală; ½ linguriță praf de copt; ½ linguriță de bicarbonat de sodiu; ½ lingurita sare; 3/4 cană unt, moale; 1 cană zahăr granulat; 1 ou; 1 lingurita extract de vanilie; 2 linguri suc proaspăt de lămâie; coaja unei lămâi (aproximativ 1 lingură); ¼ cană zahăr spumant.
Preîncălziți cuptorul la 200°C și pregătiți o tavă de copt cu hârtie de copt. Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt, sifonul și sarea. Amâna.
Într-un castron mare, cremă împreună cu untul și zahărul. Adăugați oul și amestecați bine. Se amestecă vanilia, sucul de lămâie și coaja. Adăugați ingredientele uscate și amestecați până se formează aluatul.
Formați biscuiți în bile și rulați fiecare bile în zahăr spumant, așezați-o la o distanță între ele pe foaia de copt pregătită. Coaceți până când marginile sunt aurii, aproximativ 12 minute. Se lasa pe tava de copt 5 minute. 24 de fursecuri.
Alte ingrediente: zahăr din trestie.
Compus | |||
Dimensiunea porției : 1 linguriță (5 g) | |||
Porții per recipient : 132 | |||
| Pe portie | % din necesarul zilnic | |
calorii | 25 |
| |
calorii din grasime | 0 |
| |
Grăsime totală | 0 g | 0% | |
Grăsimile trans | 0 g |
| |
Grăsimi monosaturate | 0 g | 0% | |
grăsimi polinesaturate | 0 g |
| |
Colesterolul | 0 mg | 0% | |
Potasiu | 0 mg | 0% | |
Carbohidrații totale | 6 g | 2% | |
Fibre alimentare | 0 g | 0% | |
Zahăr | 6 g | 0% | |
Proteină | 0 g | 0% | |
Vitamina A |
| 0% | |
Vitamina C |
| 0% | |
Calciu |
| 0% | |
Fier |
| 0% | |
* Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. Aportul zilnic poate fi mai mare sau mai mic, în funcție de necesarul de calorii. | |||
| calorii | 2.000 | 2.500 |
Grăsime totală | Mai puțin decât | 65 g | 80 g |
Grăsimi saturate | Mai puțin decât | 20 g | 25 g |
Colesterolul | Mai puțin decât | 300 mg | 300 mg |
Sodiu | Mai puțin decât | 2.400 mg | 2.400 mg |
Carbohidrații totale |
| 300 g | 375 g |
Fibre alimentare |
| 25 g | 30 g |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare