Facebook Pixel

Cremă de mâini cu vitamine „Velour” cu extract de cătină, Phytodoctor, 44 ml

Țara producătoare: Ucraina
asigurarea calității
Particularitati:
Organic/natural
Codul produsului: 48463
Cod de bare: 76219

Din producție

9 L
Articole noi Фитодоктор
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere
Utilizarea regulată a acestei creme, pielea mâinilor va uniformiza tonusul, va deveni mai tonifiată și mai elastică, mătăsoasă. Aplicați crema nu numai pe pielea mâinilor, ci și pe pielea coatelor pentru a le face moi și fragede. Instrumentul va oferi, de asemenea, îngrijire pentru placa de unghii și va înmuia cuticula. Vitamina A din compoziția produsului revitalizează tegumentul uscat și decolorat, neutralizând inflamația și saturând fiecare celulă cu umiditate. Iar extractul de cătină tonifică remarcabil, hrănește pielea și accelerează procesul de regenerare. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați și să vă familiarizați cu produsele, ci și să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Recomandări de utilizare:

Aplicați o cantitate mică de cremă pe mâini cu mișcări circulare. Pentru ca crema să pătrundă în straturile superioare ale pielii, se masează timp de 2 minute. Cu crema rămasă, masează fiecare deget de la vârfuri până la vârful degetelor. Acordați o atenție deosebită cuticulelor și zonelor uscate. Utilizați produsul în timpul procedurilor de îngrijire dimineața și seara. De asemenea, puteți aplica crema pe tot parcursul zilei, după cum este necesar.

Compus:

Apă, ulei de floarea soarelui, stearat de gliceril, alcool cetearilic, laurilsulfat de sodiu, glicerină, stearat de etilhexil, palmitat de izopropil, lanolină, fenoxietanol, metil paraben, propil paraben, 2-bromo-2-nitropolypid, 2-bromo-2-nitropofalypid -1,3 extract ulei din fructe de cătină -SC-[CO2], BHA, BHT, mentol, hexilcinamaldehidă, salicilat de benzii, butilfenilmetilpropional, hidroxiizohexil-3-ciclohexen-carboxaldehidă, d-limonen.

Avertismente: Numai pentru uz extern.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 20 L în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.