Fermentați Vitalakt bacterian, VIVO, 4 fiole
Aluat bacterian Vitalakt, VIVO este o sursă de bifidus și lactobacili sub formă de aluat pentru iaurt de casă. Aluatul are un gust natural și multe proprietăți utile atât pentru copii, cât și pentru adulți. Vitalact este foarte ușor de preparat și este un excelent produs de lapte fermentat pentru dieta întregii familii. Vitalact contine bacterii prietenoase, care la contactul cu laptele se inmultesc activ si fac produsul gros, cu textura delicata, fara boabe, cu gust natural si placut. Consumul regulat de iaurt cu un conținut ridicat de vitamine, oligoelemente și aminoacizi de origine naturală contribuie la funcționarea normală a organismului, la prevenirea bolilor gastro-intestinale. Un produs grozav pentru întreaga familie, dacă doriți, puteți adăuga fructele preferate.
Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați și să vă familiarizați cu produsele, ci și să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
VIVO, Starter bacterian Vitalac, 4 fiole.
Utilizare recomandată: În laptele cald (1-3 litri) (40°C - puțin mai cald decât corpul), adăugați 1 flacon de cultură starter. Se amestecă bine, se înfășoară tigaia într-un prosop mare pentru a menține amestecul cald. Se lasa la fermentat 6-8 ore la loc caldut.
Atenționări: se păstrează la frigider (la o temperatură de +2..+6) - 12 luni. A nu se utiliza în caz de intoleranță individuală la lactoză. Înainte de a utiliza un copil sub 1 an, consultați un medic. Cantitatea de produs pentru o singură hrănire a unui copil este indicată în instrucțiuni. A se pastra in ambalajul original. După deschiderea plicului, utilizați imediat produsul. Nu este permisă depozitarea produsului în ambalaje deschise. Este permisă o abatere a regimului de temperatură de depozitare în timpul transportului, temperatura nu trebuie să depășească +30 ° C timp de 10 zile.
Dimensiunea porției: 1 flacon | |
Cantitate la 100 g | |
calorii | 276 |
Grasimi | 0,5 g |
Veverițe | 8,0 g |
Carbohidrați | 60,0 g |
Cantitate pentru 1,0 g de produs | |
Concentrația bacteriilor lactice | 1 x 10 9 CFU |
Streptococcus thermophilus | |
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus | |
lactobacillus acidophilus | |
Bifidobacterium lactis | |
Lactococcus lactis ssp. cremoris | |
Lactococcus lactis ssp. lactis | |
Lactococcus lactis ssp. lactis var. diacetylactis | |
Microflora boabelor de chefir | |
Lactobacillus ssp. Drojdie de chefir |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare