Facebook Pixel

Balsam de păr Melissa, Styx Naturcosmetic, 30 ml

Țara producătoare: Austria
asigurarea calității
Codul produsului: 42338
Cod de bare: 3,815789473684211

Epuizat din stoc

77 L
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Consistența groasă a balsamului cu balsam de lămâie va mulțumi proprietarii de păr care suferă de uscăciune și fragilitate. De aceea selectezi atât de atent produsele cosmetice pentru îngrijirea părului tău, experimentând. Produsele noi sunt pline de intoleranță individuală, dar componentele naturale care alcătuiesc produsele cosmetice de îngrijire garantează o utilizare complet armonioasă. Uleiuri esențiale, rășini, acizi organici, ceară, uleiuri vegetale - toate acestea vor contribui la regenerarea structurii părului deteriorat, încântându-vă cu coafarea fără probleme.Consistența balsamului este în mod tradițional groasă, în plus, produsul este absorbit instantaneu, și , după un masaj de două minute, buclele tale plictisitoare vor fi saturate cu umiditate dătătoare de viață, strălucind cu strălucire sănătoasă și putere.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Recomandari de utilizare: aplicati o cantitate mica de balsam pe parul umed, emulsionati cu apa, tineti 2-5 minute, clatiti, cand pieptanati parul fragil, aplicati pe dintii pieptenului; pentru îngrijire intensivă - măști calde timp de 10 - 15 minute.

Ingrediente: apa, alcool cetilic, uleiuri esentiale de petitgrain, lemn de santal, ylang-ylang, salvie, mandarina, neroli; extract de melisa, clorura de behentrimoniu, glicerina, benzoat de sodiu, citral, parfum, sorbat de potasiu, limonen, geraniolinal geraniolinal, limonen, geraniolinal citronellol, benzoat de benzii.

Avertismente: nu este destinat utilizării de către persoane cu sensibilitate individuală la componentele medicamentului.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 20 L în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.