Facebook Pixel

REGULI PENTRU CONCURSELE BIOTUS ȘI TONGERILE PE REȚELE SOCIALE

Numai cetățenii Ucrainei cu vârsta peste 14 ani pot participa la concursurile și/sau tombolele pe care le organizăm pe rețelele sociale ( Facebook , Instagram , etc.). Persoanele cu vârsta sub 14 ani pot participa la concursuri și promoții cu permisiunea și cunoștințele părinților lor, deoarece puteți primi un premiu numai dacă aveți pașaportul unui cetățean al Ucrainei. Această condiție poate fi modificată în funcție de premiile incluse în fondul de premii.

 1. Avem o atitudine negativă față de așa-numiții vânători de premii care vânează pentru premii și participă la fiecare promoție care poate fi găsită pe Internet. Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a refuza participarea la concursurile și/sau tombolele noastre acelor conturi care ni se par suspecte, fără a explica motivele.
 2. Toți participanții sunt obligați să îndeplinească condițiile concursului și/sau tombolei. Un participant care nu a îndeplinit cel puțin o condiție din regulamentul concursului și/sau tombolei nu poate câștiga concursul și/sau tombola. La momentul concursului și/sau tombolei participă toți participanții care au îndeplinit condițiile care le permit să intre pe lista generală. Dar dacă persoana care nu a îndeplinit cel puțin una dintre condițiile necesare câștigă, organizăm o retragere la sorți și/sau concurs.
 3. Determinăm câștigătorul în conformitate cu regulile fiecărei competiții și/sau tombole specifice. Dacă este posibil, filmăm concursul și/sau tombola, care este o dovadă finală și de necontestat.
 4. Vom fi bucuroși să primim de la câștigătorii concursului și/sau să tragem la sorți o fotografie fericită cu premiul și să o folosim pe paginile rețelelor noastre de socializare — pentru ca toată lumea să poată vedea câștigătorii și să fie sigur de adevăr și realitate a concursurilor și/sau tombolelor noastre.
 5. În cazul în care câștigătorul concursului și/sau tombolei nu contactează administrația paginii în termen de o lună (adică în termen de 31 de zile calendaristice) de la anunțarea rezultatelor sau nu răspunde la mesajele managerilor noștri, acesta va fi lipsit de dreptul la premiu. Nu vom organiza un concurs repetat și/sau tombolă și, de asemenea, ne rezervăm dreptul de a lua decizii ulterioare cu privire la premiu.
 6. Participanții al căror flux personal de publicații este ascuns din cauza setărilor de confidențialitate adecvate ale rețelei de socializare Facebook , Instagram etc. (în funcție de locul de desfășurare a concursului și/sau tombolei) nu vor participa la concurs și/sau tombolă. Fluxul personal de publicații și pagina participantului la concurs și/sau tombolă trebuie să fie deschise pentru ca administrația să poată verifica îndeplinirea condițiilor concursului și/sau tombolei.
 7. Premiul va fi trimis în termen de o lună (adică în termen de 31 de zile calendaristice) de la publicarea rezultatelor. Dar ne rezervăm dreptul de a prelungi acest termen din cauza diferitelor circumstanțe și probleme tehnice.
 8. Rezultatele și videoclipurile sunt publicate în comentariile la concurs și/sau tombolă (dacă concursul și/sau tombola se desfășoară pe Facebook ), pe InstagramPovești (dacă este un concurs și/sau giveaway pe Instagram ), printr-o postare separată pe Telegram (dacă este un concurs și/sau giveaway pe Telegram), pe canalul YouTube (dacă este un concurs și/sau giveaway pe YouTube ), printr-un post separat postați pe Twitter (dacă este un concurs și/sau un giveaway Twitter ), etc.
 9. Deciziile privind situațiile în litigiu, care nu sunt menționate în prezentul Regulament sau în condițiile tragerii la sorți, se iau de către Organizator la discreția sa.
 10. Premiile din concursuri și/sau tombole nu sunt garantate și nici produsul (premiul) nu poate fi returnat în termen de 14 zile. De asemenea, toate premiile pot fi despachetate și deteriorate înainte de expediere ( folosim premii pentru filmări (fotografii și/sau videoclipuri)).
 11. Un echivalent în bani și/sau schimbul cu un premiu similar nu este posibil, cu excepția cazului în care este indicat în condițiile unui anumit concurs și/sau tombolă.
 12. Premiile sunt trimise numai filialelor Nova Poshta și/sau Ukrposhta. Dacă nu există nicio sucursală în așezarea câștigătorului, este posibil să fiți de acord să trimiteți premiul prin livrare la adresa.
 13. Publicăm rezultatele în ziua indicată în condițiile unui anumit concurs și/sau extragere. Ne rezervăm dreptul de a amâna concursul și/sau tragerea la sorți pentru a doua zi (sau mai multe zile) dacă evenimentele apar în afara controlului nostru. Dar conturile care au îndeplinit condițiile deja după încheierea concursului și/sau tombolei, nu participă la acesta.
 14. În calitate de Organizator, nu suntem responsabili pentru defecțiunile tehnice care sunt în afara controlului nostru și care au afectat cursul competiției și/sau tombolei.
 15. Acest document este singurele reguli legitime. Ne rezervăm dreptul de a le modifica fără notificare sau anunț. Sunt întotdeauna disponibili cu un singur apel.
 16. Confirmarea identității. Putem solicita o fotografie sau o scanare a documentelor dumneavoastră (pașaport, număr personal de identificare etc.). Avem nevoie de acest lucru pentru a vă verifica identitatea.
 17. Documente. Pentru unele concursuri și/sau tombole, avem nevoie de un număr de înregistrare a contribuabilului (RNOKPP, anterior Număr fiscal individual (TIN)) pentru a procesa premiile în conformitate cu legea. Copii ale documentelor sunt necesare în scopuri de raportare fiscală pentru a confirma că ați primit premiul și pentru ca noi să plătim impozit pe premiu (PIT) pentru dvs.
 18. Dacă participați la concurs și/sau tombolă, vă dați automat consimțământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Ele nu vor fi transmise terților, avem nevoie doar de ei pentru a trimite premiul.
 19. Concursurile și/sau tombolele pe rețelele noastre de socializare au loc în scopul de a face publicitate bunurilor și/sau serviciilor.
 20. Publicăm datele concursurilor și/sau tombolelor în acces liber direct pe rețeaua de socializare unde vor avea loc.
 21. Loteria BIOTUS pe rețelele sociale nu este un serviciu de loterie sau de jocuri.

44087358 , sau o altă persoană juridică și/sau întreprinzător individual care are drepturi, mandate și/sau relații/ obligații legale referitoare la concurs și/sau sau tombolă.

 1. Concursurile și/sau tombolele se desfășoară numai pe teritoriul Ucrainei, premiul se trimite pe teritoriul Ucrainei (cu excepția teritoriilor ocupate temporar, Republica Autonomă Crimeea și ORDLO). Premiul nu poate fi trimis în altă țară (chiar dacă un rezident al Ucrainei se află în prezent pe teritoriul unei alte țări).