Amestec de copt fără gluten, crustă de plăcintă, moara roșie Bob, 453 g
Amestecul (mix) fără gluten pentru formarea crustei de plăcintă. Amestecul este folosit pentru a face aluat pentru a face o crustă delicioasă, fulgioasă, în orice rețetă de copt fără gluten. Fiecare pungă are o compoziție unică care favorizează formarea unei cruste sau a unei cruste duble a plăcintei. Ideal pentru fructe, smântână, plăcintă cu carne, caserole sau biscuiți. Crearea unei plăcinte delicioase fără gluten nu a fost niciodată mai ușoară! Adauga ulei si apa pentru a face aluat foietaj cu o crusta frumoasa! Pentru sfaturi mai detaliate, puteți contacta managerul pe site-ul Biotus.
Bob's Red Mill Pie Crust Fără gluten
Cum se utilizează:
Turnați 1 pachet de amestec într-un robot de bucătărie (sau castron). Adăugați 12 linguri. linguri de unt rece si 2 linguri congelate, taiate bucatele. Bateți timp de 1 secundă de 10 ori. Se toarnă amestecul într-un bol. Adăugați 6 linguri de apă cu gheață și amestecați până se formează un aluat.
Se pot folosi două cuțite până se formează nisip grosier. Pune aluatul la frigider pentru 1 ora.
Scoateți aluatul din frigider. Întindeți aluatul între două bucăți de folie de plastic. Îndepărtați folia de plastic.
Pentru plăcinte duble: adăugați umplutură de plăcintă. Întindeți a doua parte a plăcintei, acoperiți umplutura. Ungeți cu lapte sau ou și stropiți cu 2 lingurițe de zahăr (opțional). Tăiați mici fante în crusta de sus.
Coaceți conform instrucțiunilor rețetei de plăcintă. Aluatul preparat poate fi păstrat la congelator, învelit în polietilenă. A doua zi înainte de a folosi aluatul, mutați-l la frigider. La dezghețare, păstrați în polietilenă.
Alte ingrediente : făină de orez, amidon de cartofi, făină de tapioca, zahăr, tărâțe de orez, sare de mare, gumă xantan.
Compus: | |||
Dimensiunea porției: 1/16 pachet (28 g amestec uscat) | |||
Porții per recipient 16 | |||
Pe portie | uscat | pregătit | |
calorii | 100 | 240 | |
calorii din grasime | 0 | 140 | |
% din necesarul zilnic** | |||
Grăsime totală | 0 g * | 0% | 25% |
Grăsime saturată | 0 g | 0% | 40% |
Grăsimile trans | 0 g | ||
Colesterolul | 0 mg | 0% | opt% |
Sodiu | 90 mg | patru% | patru% |
Potasiu | 0 mg | 0% | 0% |
Carbohidrații totale | 24 g | opt% | opt% |
Fibre alimentare | 0 g | 0%` | 0% |
Zahăr | 2 g | ||
Proteină | 1 g | ||
Vitamina A | 0% | 6% | |
Vitamina C | 0% | 0% | |
Calciu | 0% | 0% | |
Fier | 2% | 2% |
* Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. Aportul zilnic poate fi mai mare sau mai mic, în funcție de necesarul de calorii. |
calorii | 2.000 | 2.500 | |
Grăsime totală | Mai puțin decât | 65 g | 80 g |
Grăsime saturată | Mai puțin decât | 20 g | 25 g |
Colesterolul | Mai puțin decât | 300 mg | 300 mg |
Sodiu | Mai puțin decât | 2.400 mg | 2.400 mg |
Carbohidrații totale | 300 g | 375 g | |
Fibre alimentare | 25 g | 30 g | |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare