Fasole Pinto, Eden Foods, Organic, 454 g
Descriere
Bogată în fier, fibre, proteine și săracă în grăsimi, această fasole pinto clasică poate fi un aliment de zi cu zi sănătos și delicios. Fasolea este bogată în nutrienți, motiv pentru care este adesea recomandată ca principală proteină într-o dietă vegetariană sănătoasă. Cel mai frecvent fasolea este folosită în bucătăria asiatică cu orez sau poate fi cu zahăr pentru utilizare în produse de cofetărie (prăjituri și pâine). Fasolea cu conținut scăzut de grăsimi și bogată în proteine este un ingredient excepțional în salate, supe, sosuri chili, burgeri vegetali, preparate dulci (deserturi japoneze). Rețetele folosesc întotdeauna o mulțime de ierburi și legume. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri. O dietă bogată în cereale integrale și alte alimente vegetale care au un conținut scăzut de grăsimi, grăsimi saturate și colesterol poate reduce riscul de boli de inimă și anumite tipuri de cancer.
Mod de utilizare
Înmuiați fasolea peste noapte. Scurgeți apa și clătiți fasolea. Adăugați 4 căni de apă la 1 cană de fasole. Lichidul ar trebui să fie deasupra vârfului fasolei. A fierbe; reduceți focul și fierbeți timp de 1-1/2 ore. 1 cană de fasole - Da 2 căni de fasole fiartă. Fasolea gătită se poate păstra până la 1 săptămână la frigider și până la 6 luni la congelator.
Alte ingrediente:
Avertizări:
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Compus:
Dimensiunea porției: 1/4 cană (43 g) | ||
Per recipient: 10 porții | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic | |
calorii | 140 | |
calorii din grasime | 5 | |
Grăsime totală | 0,5 g | unu% |
Grăsimi saturate | 0g | 0% |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 5 mg | 0% |
Potasiu | 350 mg | 9% |
Carbohidrații totale | 26 g | 9% |
Fibre alimentare | 11 g | 44% |
Zaharuri | <1 g | |
Proteină | 8g | 16% |
Vitamina A | 0% | |
Calciu | 2% | |
Tiamina (B1) | cincisprezece% | |
Clorhidrat de piridoxină (B6) | opt% | |
Acid folic (B9) | cincisprezece% | |
Mangan | douăzeci% | |
Vitamina C | 0% | |
Fier | patru% | |
Fosfor | cincisprezece% | |
Magneziu | cincisprezece% | |
Riboflavină (B2) | 6% | |
Fosfor | cincisprezece% | |
Zinc | opt% | |
Valoarea zilnică procentuală se bazează pe o dietă de 2.000 de calorii. |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare