Făină de nucă de cocos, făină de cocos, alimente proaspete distractive, fără gluten, organic, 396 g
În stoc (se termină)
făină de cocos Faina de cocos organica, fara gluten este folosita in numeroase scopuri datorita continutului lor de nutrienti. Nuca de cocos este cunoscută pentru compoziția sa bogată de nutrienți și vitamine A, E, C, D și conține, de asemenea, iod, cobalt, fibre, proteine, carbohidrați (4%). Fibrele, care sunt conținute într-o cantitate mare de nucă de cocos - curăță intestinele de toxine și otrăvuri. Specialistii spun ca in timpul dietei cu nuca de cocos poti scapa de 2 kg pe saptamana, deoarece nuca de cocos nu contine gluten. În bucătăria orientală, nuca de cocos este folosită ca condiment pentru preparatele din carne și legume. Pentru fabricarea făinii se folosește pulpă de cocos uscată, degresată, măcinată până la o consistență foarte fină. Din el se prepară prăjituri, sosuri, cocktailuri, se coace prăjituri și pâine.
Făina de cocos este folosită în același mod ca și făina de grâu. Făina de cocos organică este perfectă pentru copt, dar și mai aromată și delicioasă. Trebuie remarcat faptul că făina de cocos are o structură mai densă și absoarbe mai multă umiditate. Puteți afla mai multe despre produs pe site-ul Biotus de la consultanții noștri.
Făina de cocos este complet fără gluten, bogată în fibre și aproximativ 20% proteine.
Utilizare recomandată: Pentru produse de copt, cum ar fi plăcinte, clătite, chifle și produse de patiserie.
Coacerea: 1:1 poate înlocui la coacere în rețetele de făină de grâu, adăugați 1 ou la fiecare 30 g de făină de cocos, poate fi necesar să se adauge lichid din cauza conținutului de fibre. Făina de cocos poate fi înlocuită cu până la 20% din făina de grâu standard, fără diferențe vizibile de gust sau textură.
Mod de preparare: Faina de cocos este un adaos delicios la produsele din peste, pasare sau soia.
Alte ingrediente: nuci de cocos degresate organice 100%.
A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Compus:
Dimensiunea porției: 1/4 cană (56 g) | ||
Porții per recipient: 7 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic | |
calorii | 250 | |
calorii din grasime | 80 | |
Grăsime totală | 8 g | 12% † |
Grăsime saturată | 8 g | 40%† |
Grăsimile trans | 0 mg | |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 110 mg | 5% |
Carbohidrații totale | 33 g | unsprezece% † |
Fibre alimentare | 21 g | 84%† |
Zahăr | 4 g | |
Proteină | 10 g | douăzeci% † |
Vitamina A | 0% | |
Vitamina C | 0% | |
Calciu | 2% | |
Fier | 35% | |
* Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. |
Calorii: | 2000 | 2500 | |
Grăsime totală | Mai puțin decât | 65 g | 80 g |
Grăsime saturată | Mai puțin decât | 20 g | 25 g |
Colesterolul | Mai puțin decât | 300 mg | 300 mg |
Sodiu | Mai puțin decât | 2.400 mg | 2.400 mg |
Carbohidrații totale | 300 g | 375 g | |
Fibre alimentare | 25 g | 30 g |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare