Gumă Xanthan, Bob's Red Mill, 226 g
Gumă xantan, fără gluten, gumă xantan, fără gluten
Guma xantan este un agent de îngroșare puternic care nu poate fi descompus de enzimele naturale. Această gumă valoroasă este produsă prin fermentarea siropului de zahăr cu ajutorul culturii bacteriene Xanthomonas campestris. Are loc fermentația, în urma căreia se formează o mulțime de gumă în substanța intercelulară a bacteriilor. Guma xantană este utilizată în sistemele alimentare ca agenți de îngroșare, agenți de gelifiere și stabilizatori. Este foarte solubil în apă rece și fierbinte, lapte, precum și în soluții de sare și zahăr. Xanthan se adaugă la multe produse lactate: iaurturi, smoothie-uri, caș de brânză, brânzeturi moi procesate, deserturi dulci. Prezența acestui aditiv protejează produsele finite de pierderea de umiditate și prelungește perioada de valabilitate a acestora. BiotusPe site-ul Biotus puteți face cunoștință cu produsele, puteți cumpăra cereale sănătoase și produse gata preparate de la acestea, precum și obțineți informații complete de la consultanții noștri.
Alte ingrediente
Gumă xantan.
Avertizări
Cel mai bine se păstrează la frigider sau congelat.
Compus: | ||
Marimea portiei: 1 lingura (9 g) | ||
Porții per recipient: 25 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic* | |
calorii | treizeci | |
calorii din grasime | 0 | |
Grăsime totală | 0 g | 0% |
Grăsime saturată | 0 g | 0% |
grăsimi trans | 0 g | |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 260 mg | 0% |
Carbohidrații totale | 7 g | 2% |
Fibre alimentare | 7 g | 29% |
Sahara | 0 g | |
Proteină | 0 g | |
Vitamina A | 0% | |
Vitamina C | 0% | |
Calciu | 0% | |
Fier | 0% | |
* Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare