Miere de Manuka, Miere din Noua Zeelandă, 500 de grame
Puterea de vindecare a oricărei mieri este cunoscută de mult timp. Dar, mai recent, oamenii de știință și-au îndreptat atenția către o miere specială pe care o produc albinele din florile arborelui de ceai (Manuka). Arborele în sine este cunoscut pe scară largă pentru proprietățile sale antibacteriene, iar polenul și nectarul transformat de albine în produsul final al mierii de Manuka sunt de neegalat astăzi prin compoziția lor unică.
Mierea de Manuka are proprietăți antiinflamatorii, antibacteriene, antivirale, antimicrobiene, antifungice, antioxidante și antiseptice.
Acest medicament este capabil să lupte cu multe bacterii, printre care. Helicobacter pylori (care provoacă ulcer gastric și duodenal), bacteria Staphylococcus, Escherichia coli și bacteriile streptococ, care provoacă inflamație la nivelul gâtului. Acest factor a fost denumit UMF®. Mierea cu un nivel UMF ® de 15+ poate fi considerată un produs cu un efect antibacterian bun. Prin urmare, cu cât nivelul este mai mare, cu atât beneficiile pentru sănătate sunt mai mari. Mierea de Manuka combate cu succes psoriazisul, eczema, dermatita, herpesul, unele boli fungice ale unghiilor, furuncule, acnee, escare.
Alte ingrediente: 100% miere de Manuka.
Depozitați la temperatura camerei.
Portie: 1.l | ||
Porții per recipient: 23 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic* | |
calorii | 60 | |
Proteină | 0,1 g | 2% |
Zahăr | 16 g | |
Carbohidrații totale | 17 g | 6% |
* Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. | ||
| ||
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare