Făină pentru copt 1:1 fără gluten, făină pentru copt, Bob's Red Mill, 623 g
Faina de paine 1 la 1 Bob's Red Mill (fara gluten) face usoara transformarea retetelor traditionale fara gluten. Puteți face rețeta preferată de copt înlocuind făina de grâu cu acest amestec neobișnuit. Este perfect formulat pentru produse de patiserie cu gust și textură uimitoare - fără ingrediente suplimentare de specialitate. Produsul este ideal pentru coacerea fursecuri, prăjituri, produse de patiserie, brioșe și multe altele.
Făina de pâine (fără gluten) este un amestec de făină de fasole garbanzo, amidon de cartofi, sorg alb din cereale integrale, tapioca și fasole. Aceasta este doar o combinație unică pentru cei care sunt sensibili la gluten. Făina de pâine poate fi înlocuită cu făina de grâu în diverse rețete cu adaos de gumă xantan sau gumă guar. O porție de făină (34 g) conține 3,5 g de cereale integrale și 10% fibre din necesarul zilnic recomandat. Acest produs a fost testat pentru integritatea fără gluten într-un laborator de control al calității utilizând un test ELISA pentru gluten. Pentru sfaturi mai detaliate, puteți contacta managerul de pe site-ul Biotus.
Bob's Red Mill, 1 la 1 făină de copt
Metoda de gatire:
Prajituri clasice cu ciocolata: 2 1/4 cani de faina; 1 lingurita de bicarbonat de sodiu; 1 lingurita de sare; 1 cană unt înmuiat; 3/4 cană zahăr; 3/4 cană zahăr brun; 1 lingurita extract de vanilie; 2 ouă mari; 2 cesti de chipsuri de ciocolata; 1 cana nuci tocate (optional)
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic. Amâna. Bateți untul, zahărul, zahărul brun și extractul de vanilie într-un castron mare până devine cremos. Se adauga ouale, pe rand, batand dupa fiecare adaugare. Adăugați treptat amestecul de făină și bateți până se omogenizează bine. Adăugați fulgi de ciocolată și nuci după cum doriți.
Întindeți aluatul în bile, aproximativ două linguri fiecare. Se aseaza pe o tava de copt, pastrand distanta. Coaceți 11 până la 13 minute sau până când se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute. Transferați pe un gratar pentru a se răci complet. Se obțin 36 de fursecuri.
Se păstrează cel mai bine la rece sau congelat.
Alte ingrediente: orez alb dulce (făină), făină integrală de orez brun, amidon de cartofi, făină integrală de sorg alb, făină de tapioca, gumă xantan.
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Compus: | ||
Dimensiunea porției: 1/4 cană (37 g) uscată | ||
Porții per recipient: 34 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic* | |
calorii | 130 | |
calorii din grasime | 5 | |
Grăsime totală | 0 g | 0% |
Grăsime saturată | 0 g | 0% |
Grăsimile trans | 0 g | |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 10 mg | 0% |
Carbohidrații totale | 30 g | zece% |
Fibre alimentare | 1 g | patru% |
Zahăr | ||
Proteină | 2 g | |
Vitamina A | 0% | |
Vitamina C | 0% | |
Calciu | 0% | |
Fier | 2% | |
* Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. Aportul zilnic poate fi mai mare sau mai mic, în funcție de necesarul de calorii. |
Calorii: | 2.000 | 2.500 | |
Grăsime totală | Mai puțin decât | 65 g | 80 g |
Gras | Mai puțin decât | 20 g | 25 g |
Colesterolul | Mai puțin decât | 300 mg | 300 mg |
Sodiu | Mai puțin decât | 2.400 mg | 2.400 mg |
Carbohidrații totale | 300 g | 375 g | |
Fibre alimentare | 25 g | 30 g |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare