Făină de orez brun, Now Foods, fără gluten, 454 g
Făina de orez brun este ingredientul preferat pentru coacerea fără gluten . Este , de asemenea, grozav pentru a pane sau a îngroșa supe , sosuri și sosuri. Coaja de orez conține o mulțime de substanțe utile: vitamine B, minerale, fibre. Faina de orez brun se foloseste la coacere: paine, supe crema, pane. Produsul nu conține gluten, ceea ce este confirmat de certificate de la un laborator independent. Datorită absenței glutenului, sunt potrivite pentru o dietă sănătoasă și alimentară. Pe site-ul Biotus puteți face cunoștință cu produsele, puteți cumpăra cereale sănătoase și produse gata preparate de la acestea, precum și informații complete de la consultanții noștri.
Now Foods, făină de orez brun certificată ecologică, fără gluten
Aplicație:
Clătite cu făină de orez: Bateți 3 ouă într-un castron, adăugați 1/2 cană de lapte (sau apă de cocos), 1 lingură. lingura ulei de tarate de orez, 1/2 ceai. linguri de sare și 1 cană de făină de orez. Bateți bine până se omogenizează și acoperiți cu un capac pentru a lăsa timp de o oră. Coaceți ca clătitele obișnuite.
Alte ingrediente: Faina organica de orez brun.
Produs vegetarian.
Compus: | ||
Dimensiunea porției: 1/4 cană (54 g) | ||
Porții per recipient: aproximativ 8 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic* | |
calorii | 200 | |
calorii din grasime | cincisprezece | |
Grăsime totală | 1,5 g | 2% |
Grăsime saturată | 0 g | 0% |
Grăsimile trans | 0 g | |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 0 mg | 0% |
Carbohidrații totale | 42 g | paisprezece% |
Fibre alimentare | 2 g | opt% |
Zahăr | 0 g | |
Proteină | 4 g | |
Vitamina A | 0% | |
Vitamina C | 0% | |
Calciu | 0% | |
Fier | patru% | |
* Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare