Făină de porumb albastru organic, mori cu vârf de săgeată, 907g
Porumbul albastru – este originar din America Centrală, este cunoscut drept cea mai valoroasă cereală a triburilor Pueblo. Această cereală frumoasă, albastru-violet, fără grâu și fără gluten, cu cereale care au o textură mai crocantă și o aromă mai dulce și mai de nucă decât porumbul galben sau alb face tortilla și alte feluri de mâncare o adevărată capodoperă. Arrowhead Mills este lider în amestecuri organice pentru copt, cereale, cereale și unturi de nuci din 1960.
Descriere produs:
100% natural
nutrienti naturali
Cereale integrale
Fara gluten
Nu contine grau
Certificat organic de Departamentul Agriculturii al Statelor Unite (USDA)
100% organic
Cultivat fără pesticide sintetice dăunătoare
Făină integrală
Fabricat din ingrediente care nu sunt modificate genetic
Conținut ridicat de fibre
Conţinut scăzut de grăsimi
Sursă excelentă de cereale integrale
Fara aditivi artificiali
Recomandări de utilizare:
Pâine de porumb albastru Timp de gătire: 30 minute Cantitate: 1 tavă de copt de 20 x 20 cm sau 6 forme mari pentru brioșe.
1 cană făină de porumb albastru organic, 0,5 linguri. făină pentru produse de cofetărie, 1,5 linguriță praf de copt, 1/4 linguriță. sare de mare, 1 linguriță miere sau sirop de arțar 1 ou sau 1/4 cană înlocuitor lichid de ou 1 cană apă sau lapte. Se amestecă ingredientele uscate. Se amestecă lichidele. Combinați ambele amestecuri și turnați pe o tavă de copt de 20 x 20 cm sau forme de brioșe unse. Coaceți la 220°C timp de 15-20 de minute sau până când crusta devine maro aurie.
Biscuiti de porumb picant Timp de preparare : 45 minute Cantitate: 48-60 biscuiti.
1/2 st. zară, 3 linguri. ulei vegetal, 1 cană făină de porumb albastru organic, 0,5 linguri. făină pentru cofetărie, 3/4 linguriță sare de mare, 1/4 linguriță bicarbonat de sodiu, 1/8 linguriță. ardei capia roșie, 1/2 linguriță pudră de ardei iute, dacă se dorește, cantitatea poate fi mărită, 1 linguriță. praf de usturoi
Preîncălziți cuptorul la 180 C. Amestecați untul și untul. Într-un vas separat, amestecați bine toate ingredientele uscate. Adăugați amestecul de lapte și frământați până când aluatul formează o bilă. Frământați pe o masă de tăiat cu făină (adăugați mai multă făină dacă este necesar) timp de 5 minute. Împărțiți aluatul în două și modelați fiecare câte un pătrat de 30 x 30 cm.Tăiați în pătrate de 5 x 5 cm.Se presară cu sare și piper roșu suplimentar. Coaceți pe o tavă de copt unsă ușor timp de 15 minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește ușor fără a se scoate din tavă, apoi se transferă pe un grătar. Depozitați într-un recipient închis.
Fapte suplimentare:
Dimensiunea porției: 1/4 cană (35 g) | ||
Porții per recipient: aproximativ 26 | ||
Compoziție pe o portie | % Zilnic norme ** | |
calorii | 130 | |
calorii din grasime | cincisprezece | |
Grăsime totală | 1,5 g | 2% |
Grăsimi saturate | 0,5 g | 3% |
Grăsimile trans | 0 g | |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 0 mg | 0% |
Potasiu | 40 mg | unu% |
Carbohidrații totale | 25 g | opt% |
Fibre alimentare | 5 g | douăzeci% |
Zahăr | 0 g | |
Proteină | 3 g | |
Vitamina A | 0% | |
Vitamina C | 0% | |
Calciu | 0% | |
Fier | patru% | |
Tiamina | 6% | |
Riboflavină | 2% | |
niacina | 2% | |
** Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2.000 de calorii. | ||
Calorii: | 2000 | 2500 |
Grăsime totală mai puțină | 65 g | 80 g |
Grăsimile saturate sunt mai puține | 20 g | 25 g |
Colesterol mai mic | 300 mg | 300 mg |
Mai puțin sodiu | 2400 mg | 2400 mg |
Potasiu | 3500 mg | 3500 mg |
Carbohidrații totale | 300 g | 375 g |
Fibre alimentare | 25 g | 30 g |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare