Făină de secară organică, mori cu vârf de săgeată, 850g
Main image Click to view image in fullscreen
calcActive())" class="thumbs-images">
Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității Codul produsului: 13198
Vânzător: Biotus
Descriere
TM Arrowhead Mills a fost lider în amestecurile de copt, cereale, cereale și unt de nuci încă din anii 1960. Acest produs este 100% organic:
crescut fără pesticide artificiale dăunătoare; 30 g cereale integrale per porție; sursă bună de fibre; degresat; cultivate fără pesticide sintetice. *O dietă cu conținut scăzut de calorii, bogată în cereale integrale și alte materii vegetale poate reduce riscul de boli de inimă și unele forme de cancer. Cerealele integrale sunt o sursă excelentă de fibre.
Recomandări de utilizare:
Pâine de secară: Pentru burete: 3/4 cană Arrowhead Mills Făină de secară 3/4 cană Arrowhead Mils All Purpose Mix 1 lingură. lingura de ulei 1 lingura. miere 1 cană zahăr 1/2 linguriță drojdie uscată 1,5 căni apă la temperatura camerei Pentru aluat: 1,5 căni Arrowhead Mils All Purpose Mix 1 cană Arrowhead Mills făină de secară lingura de seminte de chimen 2 lingurite de drojdie uscata 2 lingurite de sare Unt suplimentar, faina de secara pentru framantat 2 lingurite de seminte de chimen pentru stropire Pentru a face aluatul: Bateti toate ingredientele intr-un castron mare pana se omogenizeaza si lasati la loc cald aproximativ 10 minute. Pentru a face aluatul: Între timp, într-un alt bol mare, combinați făina de secară și alt amestec, chimenul, drojdia și sarea. Se presară aluatul cu acest amestec, se acoperă cu folie de plastic și se lasă într-un loc cald timp de aproximativ 3 până la 4 ore să fermenteze. După, frământați 2 minute la viteză mică, apoi 10 minute la viteză medie. Aluatul trebuie să arate neted și elastic. După aceea, lăsați-l timp de 20 de minute, apoi puneți-l într-un vas curat uns cu ulei și lăsați să crească timp de aproximativ 1 până la 1,5 ore. Framantam aluatul aproximativ 5 minute, apoi intoarcem-o in vas: acoperim si mai lasam sa creasca inca o ora. Preîncălziți cuptorul la 250 ° C. Turnați aluatul într-o tavă de pâine. Tăiați 3 sau 4 fante în partea de sus a pâinii dintr-o parte în alta. Se stropește cu chimen dacă se dorește. Se lasa sa se raceasca complet pe un gratar si apoi se scoate.
Alte ingrediente: faina de secara organica.
Avertismente: A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Fapte suplimentare:
Compus
Dimensiunea porției: 1/4 cană (30 g) | ||
Porții per recipient: aproximativ 28 | ||
Compoziție pe o porție | % Zilnic norme ** | |
calorii | 100 | |
calorii din grasime | 5 | |
Grăsime totală | 0,5 g | unu% |
Grăsimi saturate | 0 g | 0% |
Grăsimile trans | 0 g | |
Grăsimi polinesaturate | 0,5 g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g | |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 0 mg | 0% |
Potasiu | 80 mg | 2% |
Carbohidrații totale | 21 g | 7% |
Fibre alimentare | 4 g | optsprezece% |
Zahăr | 0 g | |
Proteină | 4 g | |
Vitamina A | 0% | |
Vitamina C | 0% | |
Calciu | 0% | |
Fier | patru% | |
Tiamina | 6% | |
Riboflavină | patru% | |
niacina | 6% | |
** Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2.000 de calorii. | ||
Calorii: | 2000 | 2500 |
Grăsime totală mai puțină | 65 g | 80 g |
Grăsimile saturate sunt mai puține | 20 g | 25 g |
Colesterol mai mic | 300 mg | 300 mg |
Mai puțin sodiu | 2400 mg | 2400 mg |
Potasiu | 3500 mg | 3500 mg |
Carbohidrații totale | 300 g | 375 g |
Fibre alimentare | 25 g | 30 g |
Întrebări ale clienților
Fără întrebări
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Filtre
Nicio recenzie
Reveniți la pagina de conectare