Facebook Pixel

Pastă de hamsii, Napoleon Co., 56 g

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Codul produsului: 27078

Din producție

71 L
Articole noi Napoleon Co.
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Pasta de hamsi, Pasta de hamsi

Hamsiile sunt pești mici, a căror dimensiune nu depășește 15 cm.Anșoa este benefică pentru sănătatea sistemului nervos și digestiv, a pielii și a mucoaselor. Acest peste este foarte util pentru viitoarele mamici, precum si pentru copii. Pentru sfaturi mai detaliate, puteți contacta managerul pe site-ul Biotus.

Aplicație:

Unt de hamsii: 1/3 pasta de hamsii, 2/3 unt. Se amestecă untul înmuiat cu pasta de hamsii până se omogenizează. Păstrați la rece. Se serveste la temperatura camerei.

Compus

Ansoa (82%), ulei de masline, sare, otet, condimente.

Avertizări

A se păstra într-un loc răcoros.

 

* Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii.

Compus
Compus:
Servire: 1 lingura. (14 g)
Porții per recipient: aproximativ 4
  Pe portie % din necesarul zilnic*
calorii treizeci  
calorii din grasime cincisprezece
Grăsime totală 1½ g 2%
Grăsime saturată 0 g 0%
grasimi nesaturate 0 g
Colesterolul 10 mg 3%
Sodiu 780 mg 32%
Carbohidrații totale 1 g 0%
fibre dietetice 1 g 0%
Sahara 0 g  
Proteină 2 g  
Vitamina A 0%
Calciu patru%
Vitamina C 0%
Fier 2%

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

    Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

    Recenzii client

    0

    0 recenzii

    Filtre
    Data
    Evaluare Utilitate

    Nicio recenzie

    Scrie o recenzie
    Primiți 20 L în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
    * Detalii promoție pe link
    Adaugă o recenzie
    • Cum apreciați acest produs?

    Link către videoclip de pe Youtube

    Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

    Feedback-ul va fi afișat după moderare.

    loader
    Ati trimis o recenzie pentru verificare.