Probiotice, Institutul Eclectic, pulbere (120g)
Există suficiente probiotice în iaurturi, sub formă de lacto- și bifidobacterie, varză murată (nepasteurizată) există probiotice pediokokus, leukonostok, precum și lactobacili, în unele tipuri de brânzeturi, chefir. Supa miso, preparată după rețeta originală japoneză, este foarte bogată în probiotice și conține aproximativ 162 de bacterii prietenoase.
Probioticele suficiente sunt cel mai ușor obținute din suplimente alimentare sub formă de tablete, capsule, pulberi și lichide.
Mod de utilizare: Adăugați 2 lingurițe de pulbere într-o cantitate mică de apă sau suc și amestecați bine. Utilizați de 1-3 ori pe zi.
Avertismente: Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau luați medicamente pe bază de prescripție medicală, consultați-vă medicul înainte de utilizare. Dacă apar reacții adverse, întrerupeți administrarea și consultați un medic. X Răniți într-un loc răcoros, departe de îndemâna copiilor. A se păstra departe de umiditate și temperaturi ridicate. Nu utilizați dacă sigiliul este rupt sau lipsește.
Compus: | |
Servire: 2 lingurite | |
Porții per recipient: 30 | |
Ingrediente per porție | |
Varză violetă organică fermentată liofilizată (Brassica oleraceae) | 3360 mg |
Materii prime liofilizate, fermentate, organice rădăcină de topinambur (Helianthus tuberosus). | 200 mg |
Materii prime ecologice, seminte de telina (Apium graviolens) | 160 mg |
Crud organic, chimion (Carum Carvi) | 120 mg |
Seminte de marar organice crude (Anethum graviolens) | 120 mg |
Frunze de mărar crude organice (Anethum graviolens | 40 mg |
calorii | cincisprezece |
Fibre alimentare | 1 g 4% |
Proteină | 1 g 2% |
Calciu | 28 mg 3% |
Fier | 0,4 mg 2% |
Sodiu | 15 mg mai puțin de 1% |
Numărul mediu de lactobacili la momentul eliberării | 64.000.000 CFU† |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare