Făină de secară, făină de secară, moara roșie Bob, 622 grame
Bob's Red Mill Rye Flour este folosită pentru a face pâine și produse de copt de multe națiuni. Majoritatea tărâțelor și germenilor au fost îndepărtate din semințele de secară, astfel încât făina are o aromă mai puțin intensă, o culoare mai deschisă și o textură mai deschisă. Glutenul de grâu, în acest produs, a fost adăugat pentru a îmbunătăți textura și volumul produselor de panificație. Secara este o sursă bogată și versatilă de proteine și un tip special de fibre numit arabinoxilan, care este, de asemenea, cunoscut pentru activitatea sa antioxidantă ridicată. Secara este o sursă de seleniu, fosfor, magneziu, cupru, zinc și proteine. Faina de secara Biotus este un adaos la orice reteta de paine. Secara poate fi folosită în locul altor făinuri integrale (grâu, speltă și orez brun) într-o varietate de produse de panificație.
Dietele bogate în cereale integrale și alte alimente vegetale care au un conținut scăzut de grăsimi, grăsimi saturate și colesterol pot reduce riscul de boli de inimă și anumite tipuri de cancer. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
Moara roșie a lui Bob, făină ușoară de secară
Metoda de gătit: rețetă de chifle.
1 cană apă caldă (110°-120°); 1 lingura drojdie uscată de la Bob's Red Mill; 1 lingura de ulei vegetal; 1 ou; 2 linguri de zahar; 1 cană făină ușoară de secară; 2 - 2 1/2 cani de faina alba nealbita; 1 1/2 linguriță sare; 1 lingură. lingurita de chimion (optional)
Într-un castron mare, se presară drojdia peste apă caldă, se amestecă până se dizolvă. Adăugați untul, oul, zahărul, făina de secară, 2 căni de făină albă nealbită și sarea. Se amestecă bine până când aluatul se desprinde de pe marginile vasului. Framantam aluatul pe o suprafata de lucru, adaugand o cantitate mica de faina la nevoie. Adăugați chimen (dacă este folosit). Se framanta pana se omogenizeaza si elastic (8-10 minute).
Formați aluatul într-o bilă; se pune intr-un castron mare si se acopera cu un prosop; se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Scoateți tot aerul, tăiați aluatul în jumătate, stropiți cu chimen (dacă doriți) și formați fiecare jumătate într-o bilă. Se acopera si se lasa aluatul sa se odihneasca 10 minute.
Formând dintr-o minge în 3 frânghii, apoi tăiați fiecare frânghie în 3 bucăți egale. Rulați fiecare bucată într-o minge. Unge o foaie de copt. Puneți deoparte într-un loc cald, acoperiți cu o cârpă umedă până când își dublează volumul. Faceți o tăietură o dată pe lungimea fiecărei rulouri.
Coacere: Preîncălziți cuptorul la 200°. Se coace cu abur (se pune o oala cu apa fierbinte pe fundul cuptorului). Coaceți chiflele timp de 15-20 de minute. Aceste rulouri se păstrează câteva zile și pot fi reîncălzite. Se îngheață bine coapte sau necoapte.
18 rulouri.
Alte ingrediente: secară, gluten de grâu.
Compus: | ||
Dimensiunea porției: 1/4 cană (26 g) | ||
Porții per recipient: 23 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic* | |
calorii | 100 | |
calorii din grasime | 5 | |
Grăsime totală | 0,5 g | unu% |
Grăsime saturată | 0 g | 0% |
Grăsimile trans | 0 g | |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 0 mg | 0% |
Carbohidrații totale | 21 g | 7% |
Fibre alimentare | 1 g | patru% |
Zahăr | 1 g | |
Proteină | 2 g | |
Vitamina A | 0% | |
Vitamina C | 0% | |
Calciu | 0% | |
Fier | patru%
|
* Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. Aportul zilnic poate fi mai mare sau mai mic, în funcție de necesarul de calorii. |
Calorii: | 2.000 | 2.500 | |
Grăsime totală | Mai puțin decât | 65 g | 80 g |
Grăsime saturată | Mai puțin decât | 20 g | 25 g |
Colesterolul | Mai puțin decât | 300 mg | 300 mg |
Sodiu | Mai puțin decât | 2.400 mg | 2.400 mg |
Carbohidrații totale | 300 g | 375 g | |
Fibre alimentare | 25 g | 30 g |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare