Amestec de pâine de secară, Bob's Red Mill, 481 g
Pâinea de secară (amestecul) este un amestec gata pentru coacerea pâinii acasă (în mașina de pâine sau manual). Pâinea integrală de secară este adâncă, consistentă și are o aromă distinctă care a făcut-o populară de-a lungul istoriei. Rămâne un produs de bază în Europa de Est și Scandinavia, unde poate rezista mai bine la vremea rece decât alte cereale. Pâinea de secară pregătită în mod tradițional poate fi consumată cu brânză, pește afumat, cârnați sau alte produse. Coacerea pâinii de secară acasă nu a fost niciodată atât de ușoară! Amestecul pentru coacerea pâinii de secară este o sursă bună de fibre, precum și calciu, fier, fosfor și alte oligoelemente benefice, vitamine, inclusiv acid folic și riboflavină. Secara conține fibre, proteine, vitamine și minerale.
Amestecul de pâine de secară face o pâine perfectă, hrănitoare și gustoasă.
Alimentele din cereale integrale sunt esențiale pentru sănătatea ta. Un cereal integral include: tărâțe, endosperm și germeni. Conține multe fibre, vitamine importante, minerale și fitonutrienți. Puteți afla mai multe despre acest lucru, precum și multe alte produse utile pentru sănătatea adulților și a copiilor, pe site-ul Biotus.
Amestecul de pâine de secară Bob's Red Mill
Metoda de gătit: pentru o mașină de pâine sau manual
1 1/8 cani de apa calduta in aparat adauga un pachet de drojdie. Apoi adăugați conținutul unui pachet de amestec de pâine de secară și 2 linguri de ulei de canola (sau alt) ulei. Puneți mașina în modul de coacere a pâinii. Porniți mașina.
Cel mai bine se păstrează la frigider sau congelat.
Amestecați pentru coacerea manuală sau pentru cuptoarele convenționale (acest pachet face 1 pâine)
Adăugați conținutul pachetului de drojdie la amestec. Combinați amestecul de pâine de secară, 2 linguri de ulei de canola (sau alt) și 1 1/8 cană de apă caldă. Frământați timp de 8-10 minute pe o suprafață tapetă cu făină. Se pune aluatul intr-un bol, se acopera si se lasa la crescut la loc caldut (aprox. 1 1/2 ore). Coborâți aluatul cu mâna, acoperiți cu un capac și lăsați din nou la dospit (aproximativ 30 - 40 de minute). Se unge partea superioară și marginile unei tavi de pâine. Se acopera cu folie de plastic si se lasa la crescut de doua ori la loc caldut (aproximativ 45 de minute).Se coace la 190 de grade timp de 30 - 40 de minute. Întoarceți cratițele pe dos, acoperiți cu un prosop și puneți-le la frigider înainte de a le tăia felii.
Alte ingrediente: făină integrală îmbogățită (făină de grâu, făină de orz, niacină, fier, tiamină, riboflavină și acid folic), făină de secară neagră, făină de grâu integral, făină de secară ușoară, făină de secară, suc de trestie de zahăr condensat, gluten, fără grăsimi lapte praf, drojdie uscată activă, sare de mare (carbonat de magneziu), chimen, chimen măcinat, lecitină de soia.
Compus: | ||
Porție: 1/2 (37 g amestec uscat) | ||
Porții per recipient: 13 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic* | |
calorii | 150 | |
calorii din grasime | 25 | |
Grăsime totală | 3 g | 5% |
Grăsime saturată | 0 g | 0% |
Grăsimile trans | 0 g | |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 210 mg | 9% |
Carbohidrații totale | 25 g | opt% |
Fibre alimentare | 3 g | 12% |
Zahăr | 4 g | |
Proteină | 6 g | |
Vitamina A | 0% | |
Vitamina C | 0% | |
Calciu | patru% | |
Fier | opt% | |
* Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. Alocația zilnică poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de necesarul de calorii. |
Calorii: | 2000 | 2.500 | |
Grăsime totală | Mai puțin decât | 65 g | 80 g |
Gras | Mai puțin decât | 20 g | 25 g |
Colesterolul | Mai puțin decât | 300 mg | 300 mg |
Sodiu | Mai puțin decât | 2.400 mg | 2.400 mg |
Carbohidrații totale | 300 g | 375 g | |
Fibre alimentare | 25 g | 30 g |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare