Facebook Pixel

Șampon-îngrijire Recuperare profundă și ultra-hrănire, Green Collection, 500ml

Țara producătoare: Ucraina
asigurarea calității
Codul produsului: 42274
Cod de bare: 4823080003152

Din producție

50 L
Articole noi Green Collection
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Îngrijire șampon Recuperare profundă și ultra-hrănire

Șamponul este conceput special pentru fito-îngrijirea complexă și restaurarea intensivă a părului sever deteriorat și uscat.Șamponul curăță perfect părul și scalpul care necesită o îngrijire mai aprofundată. De asemenea, șamponul hidratează perfect părul, prevenind uscarea și fragilitatea pe toată lungimea, apariția peelingului și a mătreții. Șamponul este furnizat cu un complex de vitamine și microelemente care îngrijește părul, făcându-l strălucitor și elastic. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Recomandări de utilizare:

Aplicați șampon pe părul și scalpul umed, spumați cu mișcări de masaj, clătiți bine cu apă.

Compus:

Apă, laureth sulfat de sodiu, lauroil, miristoil metil glucamidă, coco-betaină, clorură de sodiu, cocadiu DEA, polyquaternium-7, PEG-4, amidă de rapiță, silicon quaternium-18, tridecet-6, tridecet-12, parfum, glicerină, alantoină, arginină, metilcloroizotiazolinonă, metilizotiazolinonă, ulei de jojoba hidrogenat, ulei hidrogenat de macadamia ternifolia, ulei de semințe de mango hidrogenat, ulei de migdale hidrogenat, cremă de măsline hidrogenată, cheratina hidrolizată, *proteine hidrolizată de porumb, extract de trandafir, extract de calendula, extract de trandafir, extract de calendula , extract de echinaceea, extract de seminte de lupin, extract de lepistim, extract de radacina de saponaria, extract de oregano, extract de radacina de calota Baikal, extract de brusture, extract de edelweiss, extract de verbena, extract de arnica montana, extract de ginseng, limonen (D, L, D + L ), acid citric, EDTA.

Avertismente: nu este destinat utilizării de către persoane cu sensibilitate individuală la componentele medicamentului. Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii și mucoasele. În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 20 L în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.