Făină de porumb albastru, moara roșie Bob, medie, 680 g
Făina de porumb albastră (medie) este o sursă bună de fibre și proteine. Făina de porumb albastru are o culoare indigo închisă unică, cu o aromă intensă de porumb proaspăt. Porumbul albastru este o varietate de porumb deosebit de dulce și aromată, care va adăuga o nouă culoare fantastică oricărei rețete și este o alternativă bună la făina de porumb galbenă. Poate fi folosit pentru a înlocui unele sau toate produsele din făină de porumb cu până la 25% făină într-o rețetă pentru un plus de textură și aromă. Făina de porumb albastră este folosită pentru a face chipsuri de tortilla remarcabile. Porumbul, cultivat în condiții naturale și făcut din făină, este ideal pentru a face produse de patiserie delicioase și hrănitoare. Produsul nu conține ingrediente care sunt produse de inginerie genetică. Porumbul este cultivat fără utilizarea pesticidelor și a altor ingrediente chimice. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
Alimentele din cereale integrale conțin toate ingredientele și substanțele nutritive esențiale care se găsesc în cerealele integrale. O dietă cu conținut scăzut de grăsimi, bogată în cereale integrale și alte alimente vegetale, poate reduce riscul de boli de inimă și anumite tipuri de cancer.
Bob's Red Mill, porumb albastru, măcinat mediu
Metoda de gătit: rețetă pentru prepararea clătitelor:
3/4 cană porumb albastru 4 1 linguriță sare; 1 lingura Sahara; 1 pahar cu apă clocotită; 1 ou; 1/2 cană lapte; 2 linguri unt, ghee; 3/4 cană făină albă nealbită; 2 lingurite de praf de copt.
Într-un castron mediu, amestecați porumb albastru, sare și zahăr. Adăugați apă clocotită până când toate ingredientele sunt umede. Acoperiți cu un capac și lăsați să stea câteva minute. Intr-un pahar amestecam laptele, oul si untul topit. Amestecați amestecul de lapte cu amestecul de porumb. Se amestecă făina și praful de copt. Încinge o tigaie mare din fontă la foc mediu și unge cu unt. Folosiți aproximativ 2 linguri de aluat pentru fiecare clătită. Când întreaga suprafață a clătitelor este acoperită cu bule, răsturnați și prăjiți cealaltă parte până se rumenesc. Serviți imediat cu sirop de arțar sau gem de fructe.
Alte ingrediente: porumb albastru din cereale integrale.
Compus: | ||
Dimensiunea porției: 1/4 cană (35 g) uscată | ||
Porții per recipient: 19 (per pungă de 24 oz) | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic* | |
calorii | 130 | |
calorii din grasime | cincisprezece | |
Grăsime totală | 1,5 g | 2% |
Grăsime saturată | 0 g | 0% |
Grăsimile trans | 0 g | |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 0 mg | 0% |
Carbohidrații totale | 25 g | opt% |
Fibre alimentare | 3 g | 12% |
Zahăr | 0 g | |
Proteină | 3 g | |
Vitamina A | 0% | |
Vitamina C | 0% | |
Calciu | 0% | |
Fier | patru% | |
* Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. Alocația zilnică poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de necesarul de calorii. |
calorii | 2.000 | 2.500 | |
Grăsime totală | Mai puțin decât | 65 g | 80 g |
Gras | Mai puțin decât | 20 g | 25 g |
Colesterolul | Mai puțin decât | 300 mg | 300 mg |
Sodiu | Mai puțin decât | 2400 mg | 2400 mg |
Carbohidrații totale | 300 g | 375 g | |
Fibre alimentare | 25 g | 30 g |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare