Soia (bio), Fasole de soia, Bob's Red Mill, 680 g
Soia are un gust minunat și oferă multe beneficii uimitoare pentru sănătate. Astăzi, în multe țări din lume, toată lumea depinde de boabele de soia ca sursă importantă de proteine alimentare. Boabele de soia conțin proteine vegetale și aminoacizi necesari oamenilor. În ceea ce privește conținutul de proteine, soia poate fi comparată cu carnea și produsele lactate. Conțin, de asemenea, calciu și fibre alimentare. Soia este o sursă bună de vitamine și minerale (mangan, fosfor și potasiu). Ca aliment natural popular, boabele de soia sunt folosite în multe feluri de mâncare, inclusiv în tofu, miso, tempeh și lapte de soia. Boabele de soia gatite pot fi folosite ca ingredient in supe, sosuri, salate si tocanite. Soia este o sursă de proteine pe bază de plante, motiv pentru care vegetarienii și veganii o consideră un element de bază în dieta lor. Pentru sfaturi mai detaliate, puteți contacta managerul de pe site-ul Biotus.
Fasole de soia organică Bob's Red Mill
Metoda de gătit;
Pentru a face lapte de soia: Spălați boabele de soia uscate și lăsate la înmuiat peste noapte. Scoateți coaja și măcinați foarte bine fasolea. Se pune fasolea intr-o punga de tifon, intr-un vas cu apa calduta, folosind 3 litri de apa la fiecare 30 g de fasole uscata. Lucrați cu atenție cu mâinile timp de 5 până la 10 minute. Scoate geanta. Fierbeți laptele la foc mic timp de 30 de minute, amestecând des pentru a preveni arsurile. Adăugați zahăr și sare după gust. Depozitați într-un loc rece.
Instructiuni de gatit:
Înainte ca boabele de soia să fie gătite, acestea sunt sortate uscate și pietrele sau resturile sunt îndepărtate. Adăugați patru căni de apă caldă și două lingurițe de bicarbonat de sodiu la fiecare ceașcă de fasole uscată. O cană de fasole uscată este egală cu două căni și jumătate de fasole fiartă. Păstrați timp de patru ore. După înmuiere, se aduce la fierbere și se fierbe timp de 20 de minute. Apoi scurgeți apa și clătiți fasolea în apă proaspătă. Frecând fasolea între degete, majoritatea cojilor vor pluti pe suprafața apei și se poate spune că sunt cu apa. Acoperiți fasolea cu apă clocotită complet și aduceți-o la fiert, dacă este necesar. Adăugați o linguriță de zahăr, sare și piper după gust. Se fierbe la foc mic timp de o oră și jumătate până la două, sau până când sunt fragede.
Alte ingrediente: boabe de soia organice.
Păstrați la rece sau congelat.
Compus: | ||
Porție: 1/2 cană uscată (47 g) | ||
Porții per recipient: 14 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic* | |
calorii | 190 | |
calorii din grasime | 80 | |
Grăsime totală | 9 g | paisprezece% |
Grăsime saturată | 1,5 g | 7% |
Grăsimile trans | 0 g | |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 0 mg | 0% |
Carbohidrații totale | 14 g | 5% |
Fibre alimentare
| 4 g
| 17%
|
Zaharuri | 0 g | |
Proteină | 17 g | |
Vitamina A | 0% | |
Vitamina C | patru% | |
Calciu | cincisprezece% | |
Fier | 40% |
* Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. Aportul zilnic poate fi mai mare sau mai mic, în funcție de necesarul de calorii. |
Calorii: | 2000 | 2.500 | |
Grăsime totală | Mai puțin decât | 65 g | 80 g |
Gras | Mai puțin decât | 20 g | 25 g |
Colesterolul | Mai puțin decât | 300 mg | 300 mg |
Sodiu | Mai puțin decât | 2.400 mg | 2.400 mg |
Carbohidrații totale | 300 g | 375 g | |
Fibre alimentare | 25 g | 30 g |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare