Jumătăți de roșii uscate, VERDE NATURAL, 50 g
jumătăți de roșii uscate
Persoanele care aderă la o dietă sănătoasă, dar în același timp doresc să își diversifice cumva meniul zilnic, atunci cu siguranță ar trebui să acordați atenție roșiilor uscate. Acest produs are un conținut scăzut de calorii și un conținut ridicat de nutrienți de care o persoană are nevoie în fiecare zi. Roșiile uscate sunt folosite pentru a pregăti mâncăruri din carne, mâncăruri din pește, salate, iar din ele se fac și diverse sosuri și sosuri. Roșiile sunt bogate în vitamina C, potasiu, acid folic și vitamina K. Roșiile sunt valoroase deoarece sunt sursa principală a puternicului antioxidant licopen, care reduce riscul de boli de inimă și cancer. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați și să vă familiarizați cu produsele, ci și să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
Reteta de rosii in ulei cu asezonare cu apa rece.
Rezultatul va fi roșii dulci cu pulpă luxuriantă: înmuiați roșiile uscate pentru o noapte cu gust de făt. Dressing: un amestec de condimente și sare (de exemplu, oregano + pepperoncino (chili), sau rozmarin + usturoi zdrobit, busuioc, fenicul). Pe fundul borcanului se pune un strat de dressing - apoi un strat de roșii, acoperit cu dressing etc. sus. Stropiți cu ulei de măsline pentru a acoperi complet roșiile, îndepărtând excesul de aer. Închideți capacul și lăsați cel puțin 2 săptămâni. Este folosit ca un adaos foarte gustos și parfumat la salate, umplutură pentru plăcinte etc.
Alte ingrediente:
100% roșii uscate. Roșiile își păstrează toate substanțele utile într-o formă concentrată, precum și culoarea, gustul și aroma roșiilor proaspete.
Avertizări:
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Reteta de rosii in ulei cu condimente:
Înmuiați roșiile uscate peste noapte în apă rece. Rezultatul sunt roșii dulci, cu pulpă luxuriantă și aromă bogată. Dressing: un amestec de condimente și sare (de exemplu, oregano + pepperoncino (chili), sau rozmarin + usturoi zdrobit, busuioc, fenicul). Pe fundul borcanului se pune un strat de dressing - apoi un strat de roșii, acoperit cu dressing etc. sus. Stropiți cu ulei de măsline pentru a acoperi complet roșiile, îndepărtând excesul de aer. Închideți capacul și lăsați cel puțin 2 săptămâni. Este folosit ca un adaos foarte gustos și parfumat la salate, umplutură pentru plăcinte etc.
Compus: | ||
Marimea portiei: 10 g | ||
Container: 5 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic | |
calorii | 258 | |
Veverițe | 14,1 g | |
Grasimi | 3,0 g | |
Carbohidrați | 43,5 g |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare