Formula pe bază de plante super adaptogenă, plante Dragon, 500 mg, 100 capsule vegetale

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Vegetarian
Sunt vegetarian
Codul produsului: 17509
Cod de bare: 679372001863

Epuizat din stoc

697 L
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Formula pe bază de plante (Super Adaptogen) de la Dragon Herbs este o gamă completă de ierburi adaptogene care hrănesc toate cele trei comori (Jing, Qi și Shen). Adaptabilitatea este o măsură a vieții pentru toate plantele, animalele și oamenii. Super Adaptogen conține multe dintre cele mai puternice plante tonice din lume.

Rhodiola tibetană a fost folosită de tibetani ca un adaptogen puternic încă de la începutul civilizației tibetane. Rodiola este, de asemenea, apreciată de chinezi de peste două mii de ani. Rhodiola tibetană este considerată o plantă excelentă pentru persoanele care muncesc foarte mult, fie fizic, fie mental. Este un excelent tonic si antidepresiv pentru cei care duc un stil de viata sedentar (la masa sau la calculator mult timp). Ginseng poate fi consumat în mod regulat.

Gynostemma este planta adaptogenă prin excelență. Extractul conține mai mult de 100 de saponine, care ajută la reducerea tensiunii și la creșterea energiei.

Ginsengul siberian (Eleuthero) este egal cu ginsengul în potenţialul său adaptogen. Cunoscut ca un tonic excelent.

Astragalus (Rădăcina de Astragalus) este unul dintre cei mai puternici agenți naturali în reglarea funcțiilor corpului. Este un chi tonic fundamental. Astragalus este inclus în orice formulă adaptogenă și antistres. Reglează funcțiile sistemului imunitar.

Ciuperca Reishi este o planta ideala care promoveaza intarirea, protejarea functiei nervoase. Este un puternic tonic Qi și Shen. Planta este cunoscută pentru acțiunea sa antistres.

Eucommia (Eucommia) este un excelent tonic Ching, folosit pentru a întări spatele (în special partea inferioară a acestuia), scheletul și articulațiile (în special genunchii și gleznele). Eucommia oferă putere și flexibilitate ligamentelor și tendoanelor. Planta este adesea folosită în artele marțiale, yoga și sporturi pentru a întări spatele, genunchii și întregul corp.

He Shou Wu (Polygonum Multiflorum) Consumul constant al acestei faimoase „plante de longevitate” poate ajuta la „readucerea persoanei în vârstă la tinerețe și menținerea tânărului tânăr”. Este cel mai bun tonic Yin Jing și tonic pentru sânge. Crește energia și curăță sângele. Este un puternic tonic sexual atunci când este consumat în mod regulat. Este folosit în aproape toate tonicele care sunt folosite în Est pentru a hrăni părul și a întări dinții.

Lemongrass este una dintre principalele plante adaptogene. Lemongrass este folosită pentru a susține memoria și concentrarea. Spre deosebire de cofeina, ca stimulent, iarba de lamaie nu provoaca nervozitate si dependenta.

Rehmannia (Rehmannia) - acest tonic este folosit în multe preparate pentru întinerire și longevitate.

Rădăcina Kupena (Polygonatum) este un tonic Qi și Yin Jing care are un efect pozitiv în principal asupra creierului. Folosit pentru îmbunătățirea și restabilirea performanței mentale.

Jujube de curmale - Acest fruct tonic special a fost folosit din cele mai vechi timpuri ca tonic pentru sânge și ca ingredient important în alte tonice pe bază de plante.

Rădăcina de lemn dulce (lemn dulce) este o plantă tonifică importantă care armonizează toate ingredientele din orice formulă. Curăță corpul și este o plantă adaptogenă puternică.

Puteți obține informații detaliate de la consultanții noștri pe site-ul Biotus.

Mod de utilizare: 3 capsule de 2 ori pe zi.

Alte ingrediente: capsule vegetariene (puluan 100% natural, polizaharidă fermentată solubilă în apă; origine vegetală; fără OMG; fără amidon, conservanți sau modificări chimice; fără gluten), pudră de orez brun, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Avertizare:

A nu se lasa la indemana copiilor.

Compus

Dimensiunea porției: 1 capsulă

Porții per recipient: 60

Pe portie

% din necesarul zilnic **

Formula extract brevetata

500 mg

Rodiola tibetană (rădăcină), rădăcină de ginseng chinezesc, scoarță de eucommia (eucommia), corp fructifer Reishi, eleuterococ, rădăcină de astragalus, fructe de pădure Goji (Lycium), frunze de Gynostemma (Gynostemma), rădăcină de troscot (Multiflorum), rădăcină de regramansnia), fructe, rădăcină de lemn dulce chinezesc, rădăcină de Kupena (Polygonatum), rădăcină de Bai Zhu, rădăcină de Atractelodes, fructe de jujube roșie

† Necesarul zilnic nu este determinat.

Cumpărătorii au fost și ei interesați Am gasit alte produse care v-ar placea!

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 20 L în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.