Facebook Pixel

GABA (acid gamma-aminobutiric), GABA, Biotus, 60 capsule

Promoție -10%
Țara producătoare: Ucraina
asigurarea calității
Particularitati:
Organic/natural
Fără OMG
Împreună mai ieftin Economisire 18 L
Cod kit:
k-111-50573-36666
353 335 L
Împreună mai ieftin Economisire 8 L
Cod kit:
k-144-50573-40375
166 158 L
cumpara impreuna Economisire 11 L
Cod kit:
k-3110-50573-49027
228 217 L
cumpara impreuna Economisire 9 L
Cod kit:
k-3153-50573-49028
189 180 L
Codul produsului: 50573
Cod de bare: 4820236531132

În stoc

94 L 105 L
Reducere 11 L
Vânzător: Biotus
Biotus
Reducere 10%

Promoția se termină 01/07/2024 00:00. Reducerea se aplică articolelor din coșul de cumpărături și nu poate fi combinată cu promoții sau alte oferte.

Descriere

GABA (acid gamma-aminobutiric), GABA, Biotus este un supliment alimentar de la un producător ucrainean care conține două ingrediente, GABA și vitamina B6, care ajută la relaxarea minții și la starea de spirit pozitivă. Acidul gamma-aminobutiric este un aminoacid care apare în mod natural în creierul uman, unde acționează ca un neurotransmițător inhibitor și este un ingredient popular pentru a reduce anxietatea și stresul. GABA este un tranchilizant natural sigur, mediator al sistemului nervos central, are un efect calmant și relaxant. Dacă creierul este deficitar în GABA, pot apărea tulburări: anxietate, depresie, convulsii. Vitamina B6 (piridoxina) reglează activitatea sistemului nervos, îmbunătățește performanța creierului, îmbunătățește memoria (participă la producția de serotonină și norepinefrină), îmbunătățește starea de spirit și îmbunătățește capacitatea organismului de a rezista la situații stresante. Atunci când este luat înainte de antrenament, GABA creează o stare anabolică, ajută la stimularea sintezei hormonului de creștere, care la rândul său promovează creșterea musculară și utilizarea grăsimilor în timpul activității fizice. Administrarea suplimentului Biotus GABA cu vitamina B6 ajută la susținerea activității neurotransmițătorilor pentru reglarea somnului, calmarea și relaxarea sistemului nervos, inclusiv după exerciții fizice; ajută la eliminarea durerilor de cap și amețelilor, la menținerea concentrării mentale, la îmbunătățirea memoriei.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați și să vă familiarizați cu produsele, ci și să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Biotus, GABA, 60 capsule.

Utilizare recomandată: Luați 1-2 capsule la culcare sau după cum este necesar (atunci când aveți o excitare nervoasă excesivă) sau 1 capsulă de 2-3 ori pe zi cu mesele sau conform indicațiilor unui medic. Luați cursuri cu durata de 1-4 luni, fie simptomatic o dată, fie conform recomandărilor medicului.

Alte ingrediente : făină de orez, dioxid de siliciu, acid stearic.

Nu contine: OMG.

Atenționări: a nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la componente individuale, pentru copiii sub 14 ani, în primul trimestru de sarcină, cu insuficiență renală. Utilizați cu precauție în timpul trimestrului 2 și 3 de sarcină și în timpul alăptării la femeile cu tulburări de sângerare sau utilizarea concomitentă a altor suplimente sau medicamente. Înainte de a consuma un supliment alimentar, se recomandă consultarea unui medic. Un supliment alimentar nu poate fi înlocuit cu o dietă completă și echilibrată. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Depozitați în ambalajul producătorului, într-un loc ferit de lumină, la o temperatură care să nu depășească 25 ºС și umiditate relativă nu mai mare de 75%, la îndemâna copiilor. Nu este un medicament.

Compus

Dimensiunea porției: 1 capsulă

Porții: 60

Cantitate per 1 capsula

% din necesarul zilnic**

GABA (acid gamma-aminobutiric)

500 mg

*

Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina)

2 mg

*

* Necesarul zilnic nu este determinat.

Cumpărătorii au fost și ei interesați Am gasit alte produse care v-ar placea!

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Cumpărați cu acest produs

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 20 L în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.