Facebook Pixel

Sampon Volum, Lavanda, Sampon, Jason Natural, 473 ml

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Codul produsului: 11336
Cod de bare: 078522060000

Epuizat din stoc

510 L
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Descriere

Întărește părul. Cu lavandă naturală, migdale dulci și proteine din grâu. Șamponul nostru pur și natural curăță delicat părul fin și tern pentru volum, fără uscare. Extractul natural de lavandă pe bază de plante și migdale dulci întărește părul, în timp ce aminoacizii din proteinele de grâu adaugă volum pentru întreaga zi. Oferă strălucire și volum părului.

Fondată în 1959, JASON a fost una dintre primele companii care a oferit produse naturale fără substanțe chimice nocive. De peste 50 de ani, oferim produse complete, naturale, care funcționează cu adevărat. Produsele noastre nu conțin vaselină, lauril de sodiu și sulfat de lauret, parabeni și ftalați. Nu testăm niciodată produsele noastre pe animale. Pentru sfaturi mai detaliate, puteți contacta managerul de pe site-ul Biotus.

Șampon cu levănțică naturală de volum Jason

Aplicație

Masați șamponul pe scalpul și părul umed. Clătiți și repetați după cum este necesar.Urmați cu Jason Volumizing Lavender Conditioner.

Compus

Apă, cocamidopropil betaină, laurilsulfat de sodiu, clorură de sodiu, lauril glucozidă, suc de frunze de aloe, extract de flori de calendula officinalis, extract de frunze de camelie, extract de fructe de grepfrut, extract de frunze de coada-calului, prăjitură de migdale dulci, lavandă angustifolia, extract de drojdie, ulei de lavandă, ascorbic. acid, ulei de babasu, eter poligliceril-4, acid citric, glicerina, clorură de guarhidroxipropil triamoniu, proteină hidrolizată de grâu, acid linoleic, acid linolenic, pantenol, palmitat de retinil, sulfat de cocos de sodiu, sulfat de sodiu, tocoferol, acid benzoic, alcohol , Acid dehidroacetic, fenoxietanol, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, benzoat de benzii, butilfenil, citral, eugenol, hidroxicitronelal, limonen, linalol, arome naturale.

Avertismente Atenție: Numai pentru uz extern. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitați contactul direct cu ochii. Dacă apare o erupție cutanată sau iritație, întrerupeți utilizarea și consultați un medic.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

    Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

    Recenzii client

    0

    0 recenzii

    Filtre
    Data
    Evaluare Utilitate

    Nicio recenzie

    Scrie o recenzie
    Primiți 20 L în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
    * Detalii promoție pe link
    Adaugă o recenzie
    • Cum apreciați acest produs?

    Link către videoclip de pe Youtube

    Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

    Feedback-ul va fi afișat după moderare.

    loader
    Ati trimis o recenzie pentru verificare.