Facebook Pixel

Spray/picături pentru nas salin, AYR, pentru bebeluși, 30 ml

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Codul produsului: 28692
Cod de bare: 302250550503

Din producție

115 L
Articole noi AYR
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Congestia nazală este un disconfort teribil pentru un copil.   Acesta este un spray nazal cu sare de mare naturală, fără droguri, fără alcool, sigur și blând pentru bebeluși și copii cu efect hidratant și calmant. Are acțiune antibacteriană, antiinflamatoare, antivirală, antiseptică. Sprayul natural curăță și hidratează sinusurile mucoasei nazale. Recomandat pentru raceli, gripa, sinuzita cronica, alergii, nas uscat, sangerari nazale minore.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

AYR, spray/picături pentru nas salin pentru bebeluși, 1 fl oz (30 ml).

Utilizare recomandată:

Sugari: Așezați copilul pe spate, cu capul între genunchi. Îndepărtați ușor excesul de mucus cu o cârpă umedă sau un tampon de bumbac. Aplicați 2 până la 6 picături în fiecare nară, având grijă să nu atingeți vârful picuratorului cu mâinile, nasul sau secrețiile nazale. Copilul rămâne pe spate 1-2 minute. Ștergeți-vă ușor nasul cu un șervețel sau folosiți un aspirator nazal sau o seringă cu bulb. Vârful pipetei Ayr trebuie clătit cu apă fierbinte și șters cu un prosop curat. Nu folosiți aceeași sticlă pentru alți copii. Utilizați cât mai des posibil.

Pentru copiii mai mari: țineți flaconul în poziție verticală și pulverizați 2-3 pulverizări în fiecare nară. Utilizați cât mai des posibil.

Alte ingrediente: Soluție izotonică de apă deionizată, clorură de sodiu (0,65%), tampon fosfat de potasiu/hidroxid de sodiu (pentru a preveni iritația nazală), edta disodic și clorură de benzalconiu.

Nu contine: gluten.

Avertismente: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Doar pentru uz extern. Nu puneți în ochi, gură sau urechi. Depozitați la temperatura camerei. Utilizarea acestui spray de către mai multe persoane poate răspândi infecția. Nu utilizați dacă sigiliul de siguranță este rupt sau lipsește.

 

 

 

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 20 L în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.