Drojdie de bere, Swanson, 340 gr
Epuizat din stoc
Drojdia de bere este o ciupercă microscopică care accelerează fermentația compușilor organici. Deoarece drojdia de bere este formată din cei mai importanți aminoacizi, minerale, vitaminele B, E, D, F, PP, H, enzime, acestea au proprietăți medicinale și sunt utilizate pe scară largă în medicină. Drojdia de bere este utilizată pentru încălcări ale metabolismului mineral, vitamine, proteine-carbohidrați, disbacterioză, tulburări intestinale, boli de piele, furunculoză, diabet zaharat.
Utilizare recomandată: Luați 2 linguri cu alimente. Se asortează bine cu lichide precum supe și sucuri de fructe sau legume.
Avertismente: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se pastra la loc racoros si uscat dupa deschidere. Utilizați cu prudență la femeile însărcinate și care alăptează.
Compus:
Dimensiunea porției: 2 linguri (30 g)
Porții per recipient: 11
†† Valoarea zilnică bazată pe o dietă de 2.000 de calorii.
* Necesarul zilnic nu este stabilit.
Pe portie | % din necesarul zilnic | |
---|---|---|
calorii | 120 | |
calorii din grasime | cincisprezece | |
Grăsime totală | 1,5 g | 2%†† |
Carbohidrații totale | 9 grame | 3%†† |
Fibre alimentare | 7 grame | 26%†† |
Proteină | 16 grame | |
Tiamina ** | 3 mg | 200% |
Riboflavina ** | 1,5 mg | 90% |
Un acid nicotinic** | 16,5 mg | 85% |
Vitamina B-6 ** | 12 mg | 600% |
Acid folic** | 1050 mcg | 260% |
Biotina ** | 30 mcg | zece% |
Acid pantotenic** | 2 mg | douăzeci% |
Calciu ** | 20 mg | 2% |
Fier** | 1,4 mg | opt% |
Fosfor ** | 327 mg | 35% |
magneziu ** | 39 mg | zece% |
zinc ** | 6 mg | 40% |
Seleniu** | 42 mcg | 60% |
cupru ** | 0,24 mg | zece% |
Mangan ** | 0,18 mg | zece% |
Molibden ** | 120 mcg | 160% |
Sodiu ** | 10 mg | <1% |
potasiu ** | 600 mg | cincisprezece% |
Bacillus coagulans Produra™ | 2 miliarde de organisme viabile | * |
drojdie de bere | 29,99 g | * |
Inozitol (din drojdie de bere)** | 144 mg | * |
Colina (din drojdie de bere)** | 120 mg | * |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare