Ciorba miso (bio), miso-Cup, Edward & Sons, restaurant in stil japonez, 3 portii
Pasta de miso poate fi folosită ca conservant pentru peștele crud (peștele poate rezista până la o săptămână după amestecarea cu miso). Este folosit pentru a face sos picant pentru legume proaspete, sosuri. Miso este adăugat la o supă făcută din pește, crustacee, alge marine și legume. Acest fel de mâncare de sezon conține o abundență de vitamina C, caroten și fibre. Pasta de miso este bogată în proteine, conține lecitină, acid glutamic, vitamine B și multe microorganisme care favorizează digestia și reglează funcția intestinală. Pentru sfaturi mai detaliate, puteți contacta managerul de pe site-ul Biotus.
Edward & Sons, miso-Cup, stil restaurant japonez, 3 porții individuale
Mod de preparare: se adauga continutul unui plic la 200 ml apa fierbinte. Se amestecă. Bucurați-vă!
Sugestie: Când pregătiți acasă, puteți folosi apă rămasă din legumele fierte la abur pentru un plus de aromă și conținut de nutrienți.
Alte ingrediente: Miso Supp Soft Pack : Miso organic (apă, soia organică, orez organic, sare, drojdie, cultură de mucegai koji [Aspergillus]), apă, extract de varec, alcool, extract de ciuperci shiitake, praf de drojdie, praf de ceapă, sare.
Pachet bucati de soia: tofu (lapte de soia, amidon de orez, carbonat de calciu), varza, alge wakame, ceapa, ceapa verde.
Conține soia.
Porții: 1 (25,8 g pachet moale și 1,7 g din pachet tofu) | ||
Porții per recipient: 3 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic* | |
calorii | cincizeci | |
calorii din grasime | zece | |
Grăsime totală | 1 g | 2% |
Grăsime saturată | 0 g | 0% |
Grăsimile trans | 0 g | |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 960 mg | 40% |
Carbohidrații totale | 7 g | 2% |
Fibre alimentare | <1 g | 3% |
Zaharuri | 6 g | |
Proteină | 2 g | |
Vitamina A | 0% | |
Vitamina C | 0% | |
Calciu | 2% | |
Fier | patru% | |
* Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare